Premijerka smatra da je Marija Lukić iz Brusa dobila odgovarajuću zaštitu

Ostavite komentar


    1. Nije lepo vređati fikuse, to je lepa biljka, a verujem i inteligentnija.

    1. Bas tako!Sram da je bude,narocito zbog recenice“pre niste smeli da dirate clanove stranke,sad smete“.Iz diktature mi presli u najsiri oblik demokratije,samo to nismo znali dok nam „premijerka“ nije objasnila.

  1. Koliko je institucionalno zaštićena da su joj odbili zahtev za izuzeća sudije iz Brusa zbog moguće pristrasnosti,poznanstva sa optuženim…..

  2. „Misliš“, dakle, pretpostavljaš. Dakle, ne znaš. Priznaješ da, kao premijerka, ne znaš za kardinalne stvari u svojoj državi. Nespsobnosti, bezobalna li si.

  3. Kakvo ljigavo reagovanje…Šta kaže gospoja Brnabić da je Marija imala adekvatnu zaštitu?! Pitala bih je da je ona ili neko njen na Marijinom mestu..

  4. Kako može da izjavi tako nešto bez trunke sramote. Koliko vremena je prošlo od trenutka kada je javnost upoznata sa ovim slučajem, a slučaj još nije rešen. Premijerka nema niti poštovanje niti saosećanje sa ženom koja je prošla kroz pakao

  5. Slavoljub Milanovic suprug Sandre Milanovic jedne od zena koje je napao Jutka kaže:

    A da li je Sandra zasticena i da li ona ima rpavo na normalan zivot i njena porodica .Ovaj nasilnik ne samo da pokusava da unisti veliki broj porodica vec je unistio i kult porodice i nastojanaj drzave da zastite taj kult porodice.Nazalost premijerka ni u jednom trenutku nije nasla shodno da se obrati ni jednoj zeni da razgovara sa njima.

    1. Gospodine Milanovicu,uclanite se u s(n)s i napravice kampanju na televiziji…sve sa pevanjem onih u pionirskim maramama…
      Ja se izvinjavam ,ali moram da pitam – kako to da nijedan muz nije zastitio svoju zenu od jufke?Ne mogu to da shvatim ,najiskrenije…

      1. I,ja se pitam iskreno.
        Verovatno da su pritisci veliki i da se tim ljudima preti na svaki nacin,prosto da im presedne zivot i da dignu ruke.
        Svaka cast ovoj zeni koja istrajava u naporu da zastiti i sebe i sve druge zene.
        Sto se muza i muzeva i brace drugih zrtava tice nemam komentar,znam samo sta bih ja uradio.Nedao im bog.

    2. Ma meni ne bi trebala pomoc premijerke niti bilo cija, popiobi gospodin stiklu u medjunozje i nikad mu ni njegova zena nebi pala na pamet a kamo .li tudja. Za neke ljude batina je iz raja izasla.

  6. Milutin Jelicic – Jutka, Zoran Babic – Vazduplohov, Aleksandar Vulin – tetka iz Kanade, ubice Olivera Ivanovica, maskirani razbojnici iz Sava Male sa nalogodavcima i slicni su „odgovarajuce“ zasticeni i debelo materijalno obezbedjeni u Srbiji. A Marija Lukic jos i dan danas Jutka salje ljude da joj prete i gasi TV signal za ceo Brus i hvali se da mu niko nista ne moze jer ga stiti AV, a nije joj uslisen zahtev za izuzece sudije, sudjenje je zatvoreno za javnost …

  7. Strašno,užas,izaziva vomitus(povraćanje).Ako PLJIŽ i Mićko ne obrade ovonovopečenog muškog roditelja–treba ih ukinuti.

  8. Ovaj čovek ako se može tako reći više je manijak , pitanje je dali je dobrog mentalnog zdravlja. Da živimo u stednjem veku bio bi sterilidan da kažem srpski uštrohen , ili uskopljen i bio bi miran. Tako hi ae njehova izopačenost rešila. Neznam zašto nije zadovoljan svojom ženom već napastvuje tuđe .Ili je lud ili je bezočni bezobrazni,besramni ,buzduk, buzdovan prazne glave,ko je glaso za ovogg nazovi , čoveka. U Arapskim državam gde je šerijatsko pravo lepo bi bio kažnjen.

  9. Da li je dobia zastitu kada je otoustena kada je prijavila nasilnika, mozda kada su joj pretili batinama, kada su je olajavali na drustvenim mrezama. Sram te bilo premijerko, ti prva treba da stanes na stranu ugrozenih jer i sama prioadas ugrozenoj grupi. Sram, sram, sram

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.