Preminuo Gordan Mihić

Ostavite komentar


  1. Nikada se vise, na ovim prostorima, nece radjati takva velicina… Nije se libio da pise scenario debitantima koji su tim filmovima osvajali prestizne nagrade.
    Sta se tu moze. Mnogi talentovani dramaturzi, njegovi ucenici su se nazalost bacili u politiku.

  2. Al je informisan RTS, da je tako u tisini ispracen najveci srpski scenarista, na cijim su sinopsisima stekli milionsku popularnost i prihode. U ovoj nasoj maloj, ali oduvek VELIKOJ SRBIJI sve su nam ponovo srusili OKUPATORI, naravno potpomognuti petom kolonom: priucenih novinara, politicara, urednika-filmadzija i ostale birokratije u kulturi.
    Ipak u svakoj okupaciji casnije je prodavati knjige po pijacama za kasiku masti kao sto je to radio pisac Bora Stankovic, nego sluziti okupatora za veliku platu, jer svaka okupacija jednom mora da prodje. Barem smo tako glrdali u serijama i filmovims za koje je scenario napisao Gordan Mihic.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.