Preseljenje Zoološkog vrta: Da li se želja za profitom kamulflira kao briga za životinje?

Ostavite komentar


  1. Mislim da je najbolje zatvoriti zoloski vrt i napraviti van grada neki novi vrt ali samo sa životinjama koje žive u Evropi vijekovima . Držati slonove ,lavove , tigrove je besmisleno u zemlji gdje su jake zime a te životinje trebaju ogroman prostor.

  2. Posto ovo sve obrazlazu „strucnjaci ala Sapic, Cuckovic“ i tome slicni onda naslov odgovara istini. Ziveli

  3. „Ako uspemo u tome…“ , „…kraj ovoga svega“ rece gradonacelnik. Nesto mi se cini da nece uspeti u tome al ce svakako biti kraj svega sto se tice Zoo vrta.

  4. Ne verujem da je bilo kome stalo do zivotinja. Zatvorena zivotinja je zatvorena zivotinja. Trebalo bi ukinuti zooloske vrtove i pustiti zivotinje u svoja prirodna stanista.

  5. Ako do ovoga dođe, da nisu pipnuli Kalemegdan, da nekome nije palo na pamet da zida zgrade nego lepo sve da ntegrišu u park Malog Kalemegdana….

  6. … ma kakve životinje, njima su bitni kvadrati centra grada…. umesto da prave parkove oni zalivaju betonom, i doseljavaju celu Srbiju ovamo… upropastiše Grad…

Ostavite komentar


Društvo

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini 9

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini

Ministarstvo zaštite životne sredine Republike Srbije bilo je domaćin sastanka Partnerstva za zdravu aktivnu mobilnost u okviru sprovođenja Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu (Transport, Healthand Environment Pan-European Programme - THE PEP), koji je održan u Beogradu, u periodu od 23. do 25. aprila 2024. godine, a kojim je obeležen početak jednogodišnjeg predsedavanja Republike Srbije Upravnim odborom Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu, simboličnom predajom „štafetne palice“ Srbiji od strane prethodno predsedavajuće zemlje Austrije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.