Preteće poruke Mariju Spasiću 1Mario Spasić Foto: Savet za monitoring, ljudska prava i borbu protiv korupcije - Transparentnost

Savet za monitoring, ljudska prava i borbu protiv korupcije Transparentost najoštrije je osudio preteće poruke koje se preko društvenih mreža upućuju generalnom sekretaru ovog Saveta Mariju Spasiću.

Savet navodi, da se u tim porukama čak poručuje da je: „Mario Spasić iz SNS još jedno lice koje će biti streljano zbog ovoga što radi“, a sve u konktestu težnji da se otkriju moguće zloupotrebe u Fondaciji „Podrži život“.
Mario Spasić, u pisanoj izjavi ističe da je ovo oproban recept zastrašivanja, ali napominje da ih pretnje neće uplašiti da istraju u namerama da se sačuva poverenje građana u humanitarne fondacije, organizacije i humanitarne akcije i da se otkriju moguće zloupotrebe sa tim u vezi.

„Nema potrebe srljati u diskreditaciji organizacije Savet za monitoring, ljudska prava i borbu protiv korupcije Transparentost i mene lično, jer najpre ja nikada nisam bio član ni jedne političke partije, a Savet postoji već 13 godina. Javnost mora dobiti jasne i nedvosmislene dokaze da nije bilo zloupotreba u Fondaciji „Podrži život“ i to je jedini cilj. Kome to nije cilj – svrstava se u one koji podržavaju zloupotrebu humanitarnih aktivnosti i ne može dobiti našu podršku“, naveo je Spasić.

Preteće poruke Mariju Spasiću 2

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari