Nenadu Kulačinu prete “kerovima sa Kosmaja” zbog kolumne u Danasu 1Foto: Pokrenimo Mačvu #1od5miliona

Kolumnista Danasa i voditelj emisije Dobar, loš, zao Nenad Kulačin dobio je niz uvreda i pretnji putem Fejsbuka, a u poslednjoj od njih pominju se i “kerovi sa Kosmaja” koji su nedavno ubili novinara Vladana Radosavljevića.

Izvesni Ranko R. je putem mesindžera pisao Kulačinu, psujući ga i vređajući, pominjući mu oca ali i zaposlene u Danasu, da bi mu potom poručio “J**** te kerovi sa Kosmaja”.

Kulačin kaže za Danas da je na uvrede navikao, ali da je pominjanje pasa sa Kosmaja direktna asocijacija na smrt nedavno napadnutog kolege.

– Znam da mnoge iritiram svojim pisanjem za Danas, ali nikoga ne vređam. Druga poruka je, međutim, monstruozna jer me taj Ranko iz Sremske Mitrovice direktno stavlja u čeljusti “kerova sa Kosmaja”. To je direktna asocijacija na ubistvo mog kolege i nekadašnjeg urednika Vladu Radosavljevića. Njega su ubili “psi sa Kosmaja” – ističe Kulačin.

On dodaje da je Ranka, izgleda, mnogo iznervirala njegova kolumna o tetki “čim mu pominje familiju”.

– Problem sa svima njima je u tome što nikako da shvate da ne mogu da urade ništa što bi moglo da nas spreči da ne radimo. Jedino mogu da nas ubiju. Oni ili kerovi sa Kosmaja – poručuje Kulačin.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari