Pretnje otkazom celoj porodici posle protesta u Despotovcu

Đorđevići prebačeni na lošija radna mesta u lokalnim javnim ustanovama zbog političkih stavova njihove dece

Ostavite komentar


  1. E, to je stvarna Vučićeva demokratija. Dobro neko reče, u pitanju je od sultana odbegli dahija. Treba se samo pozvati na Filipa Višnjića, i budućnost će se otvoriti .

  2. Pedantno beležiti sve detalje. Posebno imena i prezimena i radna mesta onih koji su te ljude premeštali na druga radna mesta, pretili im i šikanirali ih zbog vučića.
    I rako za sve slučajeve svuda po Srbiji. Pa kad dođe sloboda, a osvojićemo je, onda postupak prema svakom od njih po zasluzi – negde krivični, negde lustracija… Naravno, prvo postupsk u odnosu na vučića i njegove najbliže sluge iz današnjeg vrha vlasti
    Ako se to ne dogodi, ako to ne uradimo pokazaćemo da smo apsolutno ludi, glupi i primitivni, a svi iole nirmalni odmah da se isele i da nikad i ne pomisle na Srbiju!

    1. „Pa kad dodje sloboda“?! Koja sloboda- ona Od ili Za? Cak i da AV i vlast padnu mnogi ne bi znali sta i kako dalje sa „slobodom“. Znam da previse slobodoumnih reci Srbima uvek donosi glavobolju. S toga radije glasam za Vucicevu neslobodnu Srbiju.

  3. Vajmarska Srbija!!!
    Ukoliko ne sprecimo ovu posast, svi mi, koji ne zelimo biti kupljeni i potkupljeni, smo sledeci.
    Zato, probudi se misleca Srbijo. Nismo valjda svi misevi, ne mislimo valjda svi sns glavom.
    Nismo svi hipnotisana gomila.

  4. Kada bi znali kolike su finansijske pogodnosti na mestu direktora Rembas transa, ljudima bi sve bilo jasno. Princip „samo da se nista ne menja“ je glavna odlika ove bahate vlasti i njenih jurisnika.

    1. Ma jok. Treba da ih pobedimo. Zašto bismo se mi povlačili i pustili lošijima da se baškare? To mi nikada neće biti princip u životu. Neka oni beže!

  5. Gde su linkovi do povezane vesti? Naucite se da linkujete aman! Nemoj da objavljujes ovaj komentar.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.