„Pretnje ozbiljne, pismo deluje autentično i iskreno“: Žarko Trebješanin o sadržaju poruke o dojavi o bombama u školama

Ostavite komentar


  1. To pišu u ime odgovarajućih službi. I normalno da su lažne. Naše službe samo treba da udju u trag i problem će biti posle rešen

  2. Imamo izvanredne programere, IT strucnjake koje traze po celom svetu i sta onda radi drzava, zasto ih ne angazuje? Mi po muke otkriti. A da nije mesto drugo u pitanju, ne bi me iznenadilo.

  3. Nisam psiholog i ovakve poruke za mene znače jedino terorizam i tako se prema njima treba odnositi. Da li je pošiljalac šizofren, opsednut mržnjom, smatra da je naša neutralnost pogrešna (ali ne i Turska, Mađarska itd) govori da je to neka kukavica koja sebi daje za pravo da maltretira svakog ko nije na njegovoj liniji, a za koga smatra da je slabiji od njega. Naše službe treba da otkriju ovo leglo i neutrališu ih!

  4. Jak si ti psiholog samo Jos da razumes poentu slanja takvih nebuloza

  5. Ja se nadam da će službe bezbednosti otkriti odakle stižu ove pretnje, osujetiti počinioce u daljim ovakvim aktivnostima(bez obzira da lisu u zemlji ili inostranstvu) i time dokazati da nismo „banana“ država na koju ličimo.

  6. Ako zdravi i normalni ne vide „raspad sveta“ i nemaju „percepciju da sve propada“ sacuvaj me Boze od zdravih i normalnih a za ostalo kako mi bude.

  7. Pismo deluje kao da ga je stranac preveo na srpski pomoću Google translate.

  8. Meni zvuči da kada govori u množini ustvari misli na celo društvo

  9. Vidis ako su takve budale onda nisu bas kompjuterski geniji pa bi ih lako otkrili. Ali to se ne desava. Ne uklapa se nesto.
    A to da Nas zapad smatra za olos i da nas treba unistiti,to mi nesto poznato!? Taj truli zapad nekoga smatra olosem,pukli su,krece panika,rusi im se imaginarni svet.

  10. Zanimljiv je komentarU potpisu cela nacija.Vlast zna ko salje poruke,ali mi ,narod,ne znamo.

  11. Poruka demokratskog zapada,jasno k’o dan.Treba je samo dobro citati,verovatno nam spremaju i gore stvari.

  12. Браво УДБО, само напред! Што пре уведете санкције Русији, пре ћемо се срести… Па, ком’ опанци, ком’ обојци…

  13. Obratite pažnju na komentare ispod članka, na FB profilu profesora Ž.Trebješanina.

  14. Gospodine, zastareli ste. Ovo je slala veštačka inteligencija, oblik sajber-terora.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.