Pretplati se na Danas, pomozi da činjenice isplivaju na površinu

Članstvom u Klubu čitalaca Danasa podržavate rad naše redakcije

Ostavite komentar


  1. Bih, ali niste ti.

    „…Kao medij koji od osnivanja 1997. godine nije podlegao senzacionalizmu i tabloidizacijii…“.
    Bilo bi sjano da ovo važi i za vas.
    Prebrojte koliko ste mi komentara cenzurisali, bez ikakvog opravdanog razloga.
    Toliko, da znate.

    Ako postanete …. što da ne.

    1. Мислио сам да сте трачак наде у медијски и у сваком погледу поробљеној и колонизованој Србији. Међутим, наводно неутралан а од стране секте на власти проглашаван опозициони лист, у томе ме нисте убедили. Нормално, форсирали сте неке назови опозиционаре али за искрене противнике овог лудила није било места. Форсирали сте дебилне-ботовске коментаре а највише разочарали за време лажне пландемије, где сте по дифолту држали наређени наратив. Места за стручњаке супротног мишљења и наших и страних код вас није било. Досадило сте извештајима корумпираног неуставног и плаћеничког назови „кш“-аба и одвратне фаце које већ годину дана тероришу и психички убијају народ. Тиме сте отворено стали на страни психолошког терора и медијске тортуре са несагледивим последицама. Што се тиче коментара, бришете и необјављујете све што није у складу са глобалним и плаћеним наративом. Бар је тако када су моји коментари и мишљење у питању. Али смо се начитали плиткоумне и бесмислене коментаре као да је „информер“ у питању.

  2. Zar Panoviću nije dosta što ga preko takse na brojilo plaćam za izbor Bujoševića, nego hoće još jednu pretplatu?

  3. Jedini tračak zdravog razuma! Pratim vas od početka, student sam tad bila. Samo nastavite!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.