Šta možete ove sedmice kupiti za 99 dinara, a da vam traje 30 dana? 1Foto: Danas

Da li ste već planirali šoping za Crni petak? U kakve proizvode/usluge najčešće ulažete kada sa svih strana do vas stižu primamljive ponude?

Da li ste nekog Crnog petka uložili u svoju informisanost? A da li biste to uradili ako Vam kažemo da će Vas mesec dana pretplate na dnevni list Danas koštati svega 99 dinara?

Ukoliko ste već razmišljali o učlanjenju u Klub čitalaca Danasa, ovo je idealan trenutak da to učinite.

Od danas (23. novembra) do nedelje (27. novembra) iskoristite kod „crnipetak2022“ i Vaša prva mesečna članarina iznosiće 99 RSD, umesto 799 RSD.

Prilikom registracije na ovoj stranici ukucajte kod „crnipetak2022“ i ostvarite 700 RSD uštede za prvi mesec članstva u Klubu čitalaca Danasa, bilo da ste novi član ili želite to ponovo da postanete.

Šta dobijete kao članovi Kluba čitalaca Danasa?

●Pretplatu na PDF izdanje lista Danas koji će vam svako veče pravo iz uredništva stizati na mejl adresu, pre nego što se isti broj nađe u prodaji

●Neograničen pristup celokupnoj digitalnoj arhivi Danasa

●Više od 20 pogodnosti i popusta

Popust je jednokratan, važi za nove članove Kluba čitalaca, kao i bivše članove koji će aktivirati novu pretplatu. Nakon isteka prvog meseca pretplate sa popustom novac će nastaviti automatski da se skida sa Vašeg računa u regularnom iznosu od 799 RSD mesečno.

Ukoliko iz bilo kog razloga budete želeli da prekinete članstvo u Klubu čitalaca, možete to učiniti u svakom trenutku.

Učlanite se na ovom LINKU.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari