Pretučena učesnica protesta podnosi krivičnu prijavu protiv NN policajaca (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Devojko, žao mi te je! Ali, kada se ide na rušenje vlasti, nema cmizdrenja!

    1. Nije ovo cmizdrenje nego nastavak borbe za isti cilj kroz razlicita sredstva.

    2. Bajo, i mene je tebe žao. Dobro ti razmišljaše, šteta je što ništa ne razumeš. Ali nikome nije zabranjeno da bude glup.

  2. Ne vidi se da si pretucena sto se mene tice nazalost ali si zeljna malo paznje posto drugu verovatno nemas. I da znas policija je bila suvise popustljiva i mekana. Ja da sam policajac a da me gadjate sa par metara kamenicama, ciglams ,flasama e pa veruj mi da bi vam to bilo poslednje.

    1. Promenite nik i ne brukajte Beograd. Sve drugo sto ste napisali ne vredi ni komentarisati.

    2. E pa ti koji su gađali policiju, „Beograde“ kojima bi to bilo poslednje da si ti policajac, nidu dobili batine nego novac ili neke privilegije od polucije.

      1. To su njihovi pajtosi sa bakljada sa krovova. Legitimisali ih i kazu sve u redu. Sad su im dosli pred skupstinu da po istom modelu sabotiraju demonstracije, kao onomad sto su sabotirali serpovanje. Providnije da ne moze biti gluplje.

    3. Sigurno bi te ona gadjala kamenjem.Pa kad ne mozes da uhvatis prave huligane iskali nes na bilo kome koga vidis.

    4. Pa jesu li uhvatili te sto su stojali na par metra isprednjih, momke, huligane (ne devojke) koji su bacali kamenje, cigle, flase i ogradu na njih. Naravno da nisu, svoje navijace, huligane ne diraju. Ti ovde tvrdis da je ova devojka bacala kamenje, cigle, flase i ogradu na policajce ? Jos kazes da je zasluzila i vise nego da bude sutirana i udarana dok lezi sklupcana na zemlji ? Vesicu, ti li si ?

    5. Pa posto si ti tako jak zasto onda ne bacis pendrek i krenes lepo kao pravo musko golim rukama na masu? Posto vidim da spominjes da bi nam bilo poslednje.

    6. Beograd, kako čovek sudi, tako će mu biti suđeno. Zato je ona podnela tužbu a sud će da odredi ko je bio u pravu. A ti si sam sebe osudio.

    1. To je nebitna informacija. Lepo ti piše u tekstu gore u kojim slučajevima je sila dozvoljena, i kakva sila.

    2. Jeste, vređala je i samoupravni socijalizam! Da li i za ,eventualno, vređanje treba pendrečiti, šutirati i maltretirati? Vi botovi i niste za bolje nego za totalitarizam!

  3. Sram ih bilo, vi bacate kamenje, stene, ograde, a oni ne smeju da se brane, bas eki losi policajci.

  4. Bravo devojko. “ Puna podrška. Junačine“ …dvojica u “ oklopima“ i sa pendrecima na jednu devojku. Baš su hrabri , nemam reči…

  5. Mozes da kazes i da si Marsovac. Uvek ima gomila koja ce da ti poveruje. Sledeci dan ce u novinama da pise da je Vucic kriv za dolazak mrsovaca u Srbiju.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.