Prevrnuo se autobus kod Kikinde, petoro putnika povređeno 1Foto: Kristina Bondžulić/Danas

Autobus JP „Autoprevoz“ iz Kikinde, sa 16 putnika, prevrnuo se jutros, oko 6.30 sati, u ataru sela Iđoš.

Kako su objavile „Novosti“, petoro putnika prebačeno je na pregled u Opštu bolnicu u Kikindi i, kako saznajemo, niko nije životno ugrožen, a njihovo stanje ne ukazuje na teže telesne povrede. Ipak, radi precizne dijagnotike, svi će biti podvrgnuti rendgenskom snimanju.

– Među putnicima u autobusu bila je i lekarka koja radi u ambulanti u Iđošu, pa je ona odmah na licu mesta reagovala i videla u kakvom stanju je ko od putnika – rekao je izvor „Novosti“.

Autobus je saobraćao na redovnoj liniji Kikinda-Padej kada je, u ataru sela Iđoš, iz zasad nepoznatih okolnosti, sleteo s kolovoza u levu stranu i prevrnuo se na bok, potvrđeno je u Policijskoj upravi u Kikindi.

– Detalji zbog kojih je došlo do ove nezgode nisu, zasad, poznati. Nije bilo kontakta autobusa sa drugim vozilima. Autobus je sleteo s kolovoza, tako da jutros nije bilo ni zastoja u saobraćaju na ovom putu– rečeno je Novostima u policiji.

Izvlačenje autobusa počelo je nešto pre devet sati, tako da je od tada saobraćaj na ovom delu puta povremeno u prekidu, a protok reguliše policija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.