Pripreme za novi pogon na Torlaku

Formirana radna grupa za proizvodnju cepiva "sputnjika V"

Ostavite komentar


  1. Ruska vakcina “ Sputnjik V “ nije homologovana za trziste EU . . . zadnje informacije iz EU , u vezi ove vakcine je , zatrazena “ tehnicka pomoc “ strucnjaka EU za pripremu “ dosije – a , a od zvanicne najave da imaju vakcinu ( “ prvi u svetu “ ) proizvedeno je samo 6 miliona doza u 6 ruskih fabrika i to sve oko Moskve ( informacija izneta u mom komentaru ali neobjavljena ) . . . zakljucak je nemogucnost proizvodnje ( kapaciteti ) i potraga ( ocajna ) za kapacitetima drugih zemalja koje , verovatno , nece biti obuhvacene homologacijom za EU trziste koja predvidja rigorozne nenajavljivane kontrole ( u Rusiji ) a nenajavljivane kontrole u drugim razlicitim zemljama su potencijalni problemi . . . i na kraju vakcina proizvedena po licenci “ Sputnjik V ( vektor ) u Srbiji ( ili negde u nekoj srugoj zemlji ) , sa stanovista Prava , nije “ Sputnik V “ nego nesto drugo . . .
    A sve mi “ mirise “ na jeftino providno izlizanu propagandu pred predstojeca glasanja . . .
    . . . #DaSeVidiN1 . . .

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.