Pritvor službenicima BIA i policajcima zbog šverca kokaina 1

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu odredio je danas pritvor do 30 dana policajcima i pripadnicima Bezbednosno informativne agencije koji su osumnjičeni za šverc kokaina iz Južne Amerike.

Kako se navodi u saopštenju Višeg suda, pritvor je određen D. J. zbog opasnosti od bekstva i mogućnosti da ometa postupak uticanjem na svedoke i mogućnosti da ponovi krivično delo.

Pritvor je određen M. K, D. J, M. P. i M. K. zbog opasnosti od bekstva i mogućnosti da ponove krivično delo.

Osumnjičeni i njihovi branioci imaju pravo žalbe u roku od tri dana od prijema rešenja. Okrivljenima M. K, D. J, D. J, M. P. i M. K. stavlja se na teret udruživanje radi vršenja krivičnog dela.

Okrivljenom D. J. i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, pranje novca u produženom trajanju, dok je okrivljenoj D. J. stavlja na teret i pranje novca u produženom trajanju, neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Okrivljenom M. K. na teret se stavlja neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, dok se okrivljenom M. P. na teret stavlja pranja novca, okrivljeni M. K. tereti se za pranje novca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari