Privatnom Studiju B od Beograđana oko 50 miliona

Iako direktorka gradske televizije Ivana Vučićević tvrdi da ta televizija ne dobija "ni dinara novca iz budžeta", podaci je demantuju

Ostavite komentar


  1. Auuuuu lako je tako. Na tržištu od reklama ne bi zaradili ni za plate i troškove sigurno. Klasični paraziti, gasite ih i nek vrate pare. Ovo je stvarno bezobrazno i previše lako od vlasti.

  2. To je jedino istina, niko nas ne pita a beogradske vlasti rasipaju pare lažljivcima dok para nema da poprave stajalašta na trnavajskim stanicama gde ljudi gaze vodu do članaka.

    1. Pitali smo se kada smo glasali, a ovo smo izabrali. Kakav Beograd, takav i studio B.

  3. Sram da vas bude sve ste izmislili samo da napakostite ovako divnoj,kulturnoj i nadasve poštenoj direktorki.Ja u životu nisam video i čuo pametniju plavušu.odanu svom velikom poglavici,koga neće nikada izdati dok je na vlasti,i omogućava joj da debelo naplati svoju „pamet“.IQ fantastičnih 37.

  4. Studio B je najveća sramota.služe SNS-u u skrivanju lopovluka.
    Imali ova neznalica veze sa onim žvalavkom iz Informera?

  5. Gospođica/gospođa se definitivno kandidovala za nagradu bot godine. Mada, konkurencija će biti oštra.

  6. E kad se setim kako sam ga nekad rado gledao, pretvorili su ga u isto ono u sta planiraju da pretvore celu zemlju i sav narod u njoj. Ovo je genetsko ciscenje srbije i pretvaranje jedne nacije u jednoumnu masu koje se dogadja pred nasim ocima i brze nego sto je iko mogao da zamisli. Jednog dana ce se ovo izucavati u knjigama, ovo je kao neki eksperiment kako jedan ceo narod pretvoriti u zombije putem televizije. Eeej putem televizije, koju u sustini niko vise ni ne gleda u 21. veku. Ali stari srbin gleda, gleda i upija, zato ce i nestati.

    1. Tacno tako uzeo si mi reci iz usta! Samo dal ce to biti jednog dana u knjigama, koko rapidno nestajemo.

  7. Nista nisu naucili…sve vlasti su padale tek posle onakvih „objektivnih“iyvestaja….Pa Milosevic se desio nema ni 20 godina….Samo nastavite bando…

  8. Pravda za Barbaru! I jedno ministarsko mesto ako moze, po mogucnosti informisanja, a i ne mora. Moze bilo koje.

  9. vec sam jednom napisao, pre neki dan….. studio b je nekada bio na prvoj strani. to je bila medijska kuca Duska Radovica, Djoke Vjestice, Olje Beckovic…. i u sta su je pretvorili?!? jadno i tuzno i bedno….

    1. Pretvorili su je (medijsku kuću ‘Studio B’) u ono u šta su pretvorili i celu Srbiju.

  10. Među novinarima u poslednje vreme ima poprilično onih za koje se najblaže rečeno može sumnjati da su novinari. U svakom slučaju loše i neiskreno pokušavaju rade taj posao. među prvih nekoliko najlošijih i najneiskrenijih po mom mišljenju je i ovo dvoje Vučićevića, ova Studija B i onaj iz informera. Najverovatnije su i rodbinski povezani obzirom na način rada i način razmišljanja, kao i moralna načela koja im nedostaju.

  11. Ajde neka mi neko kaze da li je ova sns urednica u srodstvu sa „DOAJENOM SRPSKOG NOVINARSTVA“ Vucicevicu…

  12. Sve je tačno sto je napisano. Komsinica radi kao frizerka kod njog a njen muž vozač preko svoje firme pere pare. Žive kao u Americkom filmu. Strasno

  13. Vratile se 90te. Kako u politici tako i na ulici. Mora da se menja ponovo. Ovo ne valja nikako. Sta cemo deci nasoj da ostavimo? Polupanu drzavu?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.