Priveden zbog slikanja ploče zahvalnosti SAD

Obezbeđenje niške Klinike za kardiohirurgiju zadržalo slikara Slavoljuba Blagojevića

Ostavite komentar


  1. Bože dragi dokle je već dogurala ta toboža Vučićeva „demokratija“ -pardon, trebao sam da napišem „Vučićev fašizam“! Ubuduće će početi i berberi, prodavci sladoleda, blejači po trotoarima, portiri i vratari i drugi koji se osećaju bliski Vučiću i njegovim esenesovcima da nas privode, hapse i „preslišavaju“ šta smo učinili, šta u javnosti fotografisali i da nam uzimaju podatke! Tom g. Blagojeviću savetujem da podnese krivičnu prijavu zbog bespravnog hapšenja i pregleda foto aparata, mada od toga u suštini nema ništa jer je Vučić pod svoju čizmu stavio sve- i policiju i tužilaštva i sudstvo. Ali će bar svjm unucima moći da priča da je pokušao da se pravdom odbrani od pošasti zvane SNS-a.

    1. Ovo je ipak povezano sa 2. međunarodnim simpozijumom „Istinom do pravde“ koji se odrzava ovih dana u Nišu. Zaposlenima u MO i Vojsci (koji su danima ranije najavljeni za ucesce u radu i koji su se nedeljama pripremali) je juce u 11.00 iz Bg stigla zabrana ucesca. Da stvar bude jadnija, poseta Muzeju KoV koji su ucesnici trebali posetiti je otkazana. Sve u svemu, nema potrebe za strahom od navodne rusofilije u vrhu klike koja upravlja ovom nesretnom zemljom…

  2. Para država u kojoj svaka šuša u bilo kojoj uniformi može da te privodi,zadrži i maltretira. Tako je to kad se ne zna šta je čija nadležnost a kompleksaša koji bi da demonstriraju moć na svakom koraku.

  3. Ne moraju ništa da daju. Hvala im. Nek samo isplate ratnu odštetu od preko 100 milijardi dolara koju su uzrokovali bombardovanjem.

    1. Trazili, dobili. A sad bi pare s neba da padnu, umesto da se radi, a? Klasika.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.