Profesori Fakulteta političkih nauka: Neprihvatljivo da malobrojne nasilničke grupe uspostavljaju standarde akademskih sloboda

Ostavite komentar


  1. Osiđujemo malobrojne nasilničke grupe? A šta bi bilo da su mnogobrojne?! Osuđujemo valjda nasilje grupno ili individualno malobrojno ili univerzalno. Nasilje je uvek nasilje kao što je ubistvo uvek ubistvo i laž uvek laž, draga Jelena Sergejvna i gospodo dr i doc.

  2. Profesori Fakulteta političkih nauka: Neprihvatljivo da malobrojne nasilničke grupe uspostavljaju standarde akademskih sloboda. Osim ako su te malobrojne nasilničke grupe naše. Jer onda nisu nasilničke. Jer su naše.

  3. Dok god masa ne shvati da onaj ko je hvali ne mora i da je voli, da onaj ko je kritikuje ne kritikuje iz mržnje, nego iz želje da je potakne na razmišljanje da bi sama učinila nešto suštinski (ne nominalno i/ ili ad hoc) dobro za sebe i svoju budućnost, ovom državom će lutati humanoidi bez dovoljno razvijenog mozga za elementarno preživljavanje i krvožedne zveri koje ih tamane, polako ali sigurno. Samo, šta će biti sa potonjima kad potamane sve humanoide? Pitam stanovnike tzv. Srpske Atine, za komšiju i za tetku u Kanadi…

Ostavite komentar


Društvo

Advokat Ninić: Novica Antić podneo 48 tužbi protiv medija 8

Advokat Ninić: Novica Antić podneo 48 tužbi protiv medija

Bivši predsednik Vojnog sindikata Srbije Novica Antić podneo je, zbog povrede ugleda i časti i kršenja presumpcije nevinosti, Višem sudu u Beogradu 48 tužbi protiv elektronskih i štampanih medija, koji su u poslednja četiri meseca "intezivno sprovodili orkestiranu kampanju njegove kriminalizacije", saopštio je danas njegov advokat Ivan Ninić.

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.