Promocija knjige epidemiologa Radovanovića 21. septembra u Kragujevcu

Ostavite komentar


  1. Pazite šta reče profesor u penziji: „…Današnja vlast intelektualnu elitu svoje zemlje naziva lažnom. Po logici stvari, pravu elitu čine prevaranti sa lažnim diplomama, doktoratima i ostalim akademskim odličjima…“

    E profesore, profesore ovo „…Po logici stvari…“ je neka Vaša ciljana logika, da se nekome ciljano nešto pripiše, pa ko te pita.
    Zbilja, ovo je ispod svakog nivoa, argument u kafanskoj polemici posle više tura raznih napitaka.

    Ako objektivno pogledate onda bi morali da konstatujete da je deo naše intelektualne elite sam sebe transformisao u „elitu“ (nema potrebe da koristim vaš termin).
    To je nesporna istina.

    A što se tiče Vaše knjige baš čekam da vidim šta ste napisali o etici našeg lekarskog zbora, pošto ste više puta isticali da ste bili čelnika Etičkog komiteta SLD. Da vidim šta sve uradiste, koliko korupcionaških afera, mita za lekarske usluge otkriste, … itd, itd.
    Dajte da se to vidi.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.