Promocija knjige „Medicina, etika i politika“ 30. septembra u beogradskom CZKD-u 1Korice knjige "Medicina, etika i politika"

Promocija knjige profesora dr Zorana Radovanovića „Medicina, etika i politika“ u izdanju Dan Grafa biće održana u Beogradu 30. septembra, u prostorijama Centra za kulturnu dekontaminaciju (Birčaninova 21) od 18 časova.

To je druga po redu promocija ove knjige.

Prva je održana sinoć na kragujevačkom Fakultetu medicinskih nauka, gde je između ostalog prof. dr Zoran Radovanović naveo da je u knjizi nekoliko članaka iz 90-ih koji su i danas aktuelni, da ima tekstova starih deset godina, ali i onih koji su napisani ove godine.

Deo tekstova u knjizi posvećen je vakcinaciji i ekoligiji, bez koje nam, prema rečima autora, nema pridruživanja EU. Profesor dr Zoran Radovanović je epidemiolog u penziji, sa bogatom profesionalnom i akademskom biografijom u zemlji i svetu.

U Centru za kulturnu dekontaminaciju o knjizi dr Radovanovića govoriće predsednik SANU i autor predgovora prof. dr Vladimir Kostić, novinar Danasa i autor drugog predgovora Božidar Andrejić, predsednik Udruženja „Koraci“i autor pogovora Marko Oljača, a moderatorka je urednica knjige Jelka Jovanović.

Tokom promocije knjiga će moći da se kupi po ceni od 1.400 umesto 1.900 dinara.

Za sve zainteresovane obavezne su mere zaštite od korona virusa, maske i dezinfekcija. Rezervna sredstva biće dostupna na ulazu u salu.

Knjigu prof. dr Zorana Radovanovića možete naručiti po pretprodajnoj ceni do petka 30. septembra po ceni od 1.400 dinara na ovom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari