Propala Vučićeva obećanja o besplatnim vrtićima i udžbenicima za nacionalne predmete

Ostavite komentar


  1. Naravno da se tu ni[ta neće promeniti.
    U državne vrtiće se upisuje preko veze (i nikako drugačije) a u privatnim roditelji stradavaju.
    Pouzdano znam da su neki privatni vrtići na teritoriji Beograda podigli cenu usluga i na 35000,00 din. Pa vi sad računajte.

  2. Obećanje ludom radovanje, ne bi onda bilo za fontane,jelke,spomenike,tablete od 30.000e i ostalu kradju drzavnih para.

  3. Vučić je car, legenda……slaže prije nego što riječ progovori…
    Laž mu iz očiju viri….

  4. Opozicioni politicari i novinari bi trebalo da beleze sva baljezganja tj. obecanja i naprave checklist sta je ispunjeno a sta nije. Verujem da bi lista sa neispunjenim obecanjima bila na preko 1000 lista

  5. Gle , Vuckovo obecanje propalo … ali, koje je on uopste obecanje ispunio u proteklih 10 godina? Ne racunamo BG na vodi.

  6. U Novom Sadu su svi privatni vrtici poskupeli. Gradska uprava za socijalnu i deciju zastitu kazu da se nisu stekli uslovi za povecanje subvencija. Sreca imam jedno dete. Gde bih nasao jos para za jos jedno dete?!?

  7. Ljudi koji su primorani da šalju decu u privatne vrtiće su u nepovoljnim položaju. Kad deca ne idu u vrtić zbog bolesti,refundacija se odbija za te dane. Na kraju vrtić izadje mnogo više od 5500 po detetu. I kad saberete,za dvoje dece izdatak za privatni vrtić (u državnom nema mesta),postavlja se pitanje da li da jedan roditelj da otkaz i čuva decu kući.

  8. Vrtic ,,Parkic,, je poskupeo sa 5600 na 12000 din i vlasnik nam je juce rekao da mu je to licno odobrio gospodin Sapic i da se zalimo kome hocemo ako ne platimo od septembra deca na ulicu sramota

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.