Proterani hrvatski diplomata Šnajder praćen duže od godinu dana, sastajao se sa srpskim političarima, privrednicima, novinarima, aktivistima NVO

Ostavite komentar


  1. Proterani hrvatski diplomata Šnajder praćen duže od godinu dana, sastajao se sa srpskim političarima, privrednicima, novinarima, aktivistima NVO
    Komentar: Po ovome ovde, izgleda da je proteran zbog ignoriranje aktuelne vlasti…

  2. Kakav je problem u njegovom obaveštajnom radu?Sekretarima je to posao osim ako je nudio mito za informacije.Pre je u pitanju predizborno otezanje ,“informacijama“o proteranom…

  3. Predizborno zamajavanje spoljnim neprijateljima. Naravno, da ove naivne SNS podmetačine ne mogu zavarati nikoga, osim onih koje su ovi vlastodržci unesrećili, litrom ulja i ucenama o radnim mestima.

  4. Ok, ali sve to, još i gore, više od toga, radi npr ambasador Hill, a to vam ne smeta Vučiću, već mu se pokoravate i pretvoriste nam državu u protektorat.
    Uostalom, to je uloga svih ambasada na svetu pa i naših u inostranstvu. Jedini problem ovde što na mesta ambasadora postavljate retardirane osobe, kao što je ambasador Srbije u SAD-u.

  5. Pa objavite te snimke i spiskove ljudi koji su mu dostavljali podatke ili trazite da BIA to ucini.

  6. taj spijun jje bio bas aktivan. zasto su cekali god. dana AKO JE UGROZIO BEZBEDNOST SRBIJE???
    USPEH VULINA?

  7. Ne sumnjam u loše namere Hrvatskog diplomate.Ali,gde je reagovanje na Hilovo ponašanje delovanje.Pa on se sastaje s kim hoće,odlučuje o svemu jer ne zanima ga šta kaže Vučić,poslanici,običan svet
    Onda ono što Vučić kaže uveče da neće da uradi ili negde ode,Hil kaže da će biti baš sve kako očekuje jer ON(Vučić),ispunjava sve naredbe koje stižu iz Amerike ,Engleske,Nemačke,Francuske…Ko pita Srbe i Srbiju šta je njen interes.Na našu žalost što nam najviši politički zvaničnici rade po želji onih zemalja koje su nas zasipale bombama,otele teritoriju..

  8. Zna se da nas je komunizam izbusio kao staru kantu.Nasi komunisti su godinama radili protiv interesa Srbije,zbog“bratstva i jedinstva“su zrtvovali Srbiju,i sasvim je normalno da rade ono sto i do sada.Sa druge strane,Hrvati imaju veoma jaku sluzbu,neopterecenu jugoslovenstvom,gledaju svoja posla.Dobro se secam kako su ubili onog naseg pilota u Subotici.

  9. Ovo nije nemoguće, tamo smo vidjali raznorazne sa aktuelne političke scene. Ono što pouzdano ne znamo šta su tamo tražili i da li su te posete bile na štetu Države ili aktuelne vlasti.

  10. Ako „sagovornici iz sveta politike, biznisa, novinarstva i nevladinih organizacija“ nisu ovo prijavili BIA, u normalnoj zemlji bi bili pohapšeni zbog izdaje. Ukoliko je bilo suprotno, BIA bi trebala javno da im se zahvali, ne poimenice naravno. U novinama ne videh ništa od toga.

  11. Ma jel moguće???? Ja sam do sad mislio da su u BIA idioti i hoštapleri, da samo pljačkaju narod za AV… ovo je prva ekcija za 10 godina u struci…

  12. Kako baš sada,pred izbore da ga „razotkriju?!“
    Samo skrecu pažnju od stvarnosti!!
    Umesto da gradimo diplomatske odnode,da se podvuku crte..do kad više??Samo nam podkopavaju i onako podkopano…i trulo….

  13. Polupredsednik se ucvrcao, sta sve još nećemo videti do izbora…Ma, šta je sa Mišković em ? Čijim parama su plaćeni dani u zatvoru dotičnog, beše preko 30. miliona $… Pitam za baba Visnju.

  14. A sta je to novo kod Srba? Svi se utrkuju u ulizivanju i uvlacenju „belim“ gospodarima.

  15. Skretanje pažnje sa ogromnih problema u Srbiji.Vlast je napravila ksenofobičan,mrziteljski narod,koji u svemu vidi unutrašnje i spoljašnje neprijatelje.Sada je na meti prostih ljudi,najviše ambasador Hil.Amerika je kriva i kada pada kiša i kada sija sunce.Ovo sa Hrvatskom je već uobičajeno.

  16. Pošto sve navedeno ne može ama baš nikako da se proveri, to znači da sad mogu da kažu da je radio šta god im padne na pamet.

  17. У Титово време се то решавало тихо и без новинских чланака. И шпијун и издајник би „одлетели за Казабланку“

  18. Aleksandre Vučicu ,,, a šts si ti kao dipl pravnik????, očekivao da rade diplomate u zemlji ukojoj si poslate da s e bave korupcijom ili diplomatskom špijunažom.!!
    Vrati s e i upiši Pravni fakultet , ali bez tvog profesora Šešelja , možda i nešto naučiš.
    Ovako se brukaš osnovnim postulatima diplomatije !!!

  19. Pratila ga je BIA na cijem celu je bio Vulin!!!!!!Smejurija!!!!!!!! Mozda bi moja baba Zivadinka bila uspesnija na toj funkciji od Vulina.

  20. „ima video i audio snimke njegovih susreta sa srpskim političarima, privrednicima, novinarima, aktivistima nevladinog sektora, iz kojih se nedvosmisleno zaključuje da se bavio obaveštajnim radom“

    FAŠISTOIDNA PARANOJA koja usput građanima otkriva stepen njihovog „praćenja“ od strane „službe“.
    A zaključak na kraju citata je samo još jedna bruka za ovu zemlju pred celim svetom.

  21. Mos misliti dobijao informacije koje mi svi znamo i bez obavestajnog rada. Jedino ih mozda boli sto su to SNS-ovci sluzbenici bili

  22. Varijanta „Balkanskog špijuna“ ! Svi sumnjivi. ( Da li su išli u operu? Oni na bini se mnogo „deru“, pa mogu da se razmenjuju informacije.)

  23. Danas je upućena protestna nota Albaniji, zbog paljenja srpske zastave. Ako rejting SNS-a bude i dalje u padu, možemo očekivati razna pogoršanja odnosa sa susedima, nove incidente na severu Kosova i sl. A ako procene da sigurno gube parlamentarne izbore, onda ide ono najgore…, i odlaganje izbora.

  24. Kakav glup i povrsan tekst. A i vi ste dokazali uredivacku povrsnost kada ste ga preuzeli od SNS glasila NOVOSTI!!!??

  25. da su u zemlju ušle silne pare da potpaćuju omladinu ( čak sa po 20 evrića ) da posle izbora pale i ruše po Srbiji?? Kažu – kao 5.-og oktobra!!! A kažu i AV se sprema da „brani“ narod!!! Samo da AV i kamarila ostane na vlasti, pa će biti „bolje“!!! I kao što se vidi, izgleda je Nerona uhvatila prpa, pa je ovaj put „spoljni neprijatelj“ dobio na značaju?

  26. aman koja obrazlozenja koja , pa ovo nema nigde, sto si se ovaj covek informisao preko nekog drugog dovoljno je da otvori novine sve procita gleda tv i slusa sta prica gazda srbije i eto mu sve , a to isto se cuje i u hrvatskoj, dali je ovo osramocenje te sluzbe ili , da li, sta to znaci da neki zvanicnik neke zemlje ne sme u ovoj zemlji s nikim da pricfa , ovo nikada nije bilo toliko diktature , toliko ukidanje slbode kretanja poznanstva i ostalog, necuveno necuveno a kad u takvoj sluzbi rade deca ko zna koga sramotno je to sramotno , i sto pustie onoh bahatog lika ciji je otac glavni u jednom fudbalskom klubu sto ga pustise na slobodu njega i brata, sto ??

  27. Šta je BIA radila godinu dana?! Najverovatnije neovlašćeno prisluškivala opozicione lidere pa naletala na hrvatskog diplomatu. Pa diplomate ne sede u svojoj ambasadi da bi pili kafu već da deluju na terenu. Pitanje je šta rade britanski, američki, nemački ili francuski diplomate u Beogradu!? Ili njima ne sme niko ništa da kaže.

  28. Nema to veze sa SNS, posto u Ki postoji jaka grupa za ,,saradnju i pljacku,, sa Hrvatskom. Sam nas opstinski vrh je u pitanju. Obecali nam iz centrale da ce robovati, kad ono uhlebljavanje i napredovanje. Cekamo resenje do izbora. Dosta laganja.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.