„Država stalno izbacuje parole poput ‘rađaj, ne odgađaj’, a ne zna da zaštiti ženu“: Održan protest „Porodilište, a ne klanica“ (FOTO, VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Mojoj koleginici su se u porodjajnoj sali obracali sa “ kravo, sta se deres“, pre oko 25 godina

  2. Ma samo malo……………….samo malo da ima obraza ova bi se žena Danica(bivša ministarka) sklonila iz javnog života i svim majkama bi se duboko izvinila. Ali samo malo…..Strašno…

  3. Kamo sreće da se ovome svakodnevno piše, usled hiljada najružnijih primera koji liče ovom, a koji se svakodnevno dešavaju. Stati na put akušerskom nasilju! Svi smo jednom rodjeni, iako neki zaborave to.

  4. Kako to država nije u stanju da obezbedi dobro obučene i iskusne specijaliste i to u Vojvodini koju decenijama davi bela kuga?! Šta rade to Ministarstvo i ostali nadležni za debele pare?

  5. To je klanica i zatvor.Porodiljama u najvecim bolovima guraju papir da potpise da oni ne odgovaraju za ishod porodjaja.

  6. Država u kojoj majke traže da ne budu vređane, ponižavane, da prežive, pa stvarno…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.