Protest dijaspore za demokratiju, slobodu, ljudska prava i ljudske živote u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Neko ko je otišao (pobegao) iz Srbije ne treba da me brani. Ostao sam ovde i želim da ostanem ovde, a da sve koji su učinilo zlo nama i našoj zemlji najurimo kod njih u dijasporu. E onda neka se obračunavaju ako imaju petlje.

    1. Vama pretpostavljam pomoc ne treba zato sto ste se vec sami odbranili? Ili imate neki drugi razlog? Kad otprlike ocekujete da cete ih najuriti? Koliko ce ih biti najureno i kako biste voleli da se sa njima obracunamo kad stignu ovamo? Vas komentar je emotivan, sto je dobro, ali istovremeno potpuno besmislen, sto bas nije jako dobro.

    2. Smatrate li da je najbolje da su ostali ljudi koji su izbegli tokom rata? mozda oni koji su siromasni i otisli su za koricom hleba? Samo da znate da se takvi u subotu bore za Vas… Da, Vas i nas bolji zivot, onih koji nisu videli kakav zivot u demokratskom drustvu moze da izgleda, vec sve ono sto je nenormalno izgleda normalno i zive ceo zivot u slepilu…

  2. Gospodo izbeglice, VRATITE se vi u Srbiju pa da zidamo budućnost, kamen po kamen.

    Ne obraćajte nam se otuda gde ste. Dodjite u Srbiju pa da se čujemo.
    Vi tamo živite dan na dan, vi tamo pripadate, realno gledajući.

    Ako imate pozitvno mišljenje o društvima gde sada živite onda, da vas podsetim, ta drštva su izgradili tamošnji žitelji mukotrpnim radom kroz mnogo decenija pa i vekova. Niste vi to izgradili, a nisu ni druge izbeglice.

    Prema tome, solite vi pamet drugima, nas ostavite da radimo to što treba uraditi u Srbiji.

    1. Ako ste u stanju da postavite prvi kamen buducnosti sami, javite nam kad ce biti postavljen ili kad vec bude postavljen. Radovacemo se iskreno.
      Ako ne budete u stanju sami da postavite taj prvi kamen sami, nemojte se stideti da trazite pomoc od bilo koga, ako smatrate da je buducnost vazna svejedno je ko ce postaviti to kamenje.
      Istina je da smo „tamosnji zitelji“ i istina je da smo ova drustva izgradili zajedno sa svim drugim doseljenicima „mukotrpnim radom“ koji ukljucuje i metod kamen po kamen.

    1. I?! Sta ce biti kada cuju? Nista. Ako uposte i cuju, ne d’o bog i vide..! Samo ce okrenuti glavu, dok ovaj nas ne zavrsi sta je umislio, spakuje se i pobegne, a nas ostavi bez dinara – da pasemo travu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.