Protest na prevodnici Vrbas u subotu u 12 sati

Ekološka bomba u srcu Vojvodine

Ostavite komentar


  1. Ovo je sve tačno,ali dobijene pare potrosila je demokratska vlast koja je bila na vlasti oko 10 godina,od ogromnih para sto su dobili od EU ofarbali su vinogradski most i na njemu postavili ploču zahvalnosti sa imenom i prezimenom Predsednokom Vlade Vojvodine dr.Pajticem.jos jedan veliki poduhvst je napravljen..“AUTO PUT“ od kolevke pa do groba ,( tj.od bolnice pa do groblja).sirine 2,25 m i duzine 6 km,koji je momentalno skoro za neupotrebu.kanal ni jedna vladt nece očistiti samo zatrpavanjem i kopanjem novog sa preciscivacima. Starovrbasan 70 godina.

  2. Ko god da je to uradio nije uredu!
    Ali ovi današnji poštenjaci su prevazišli sebe, čak ni ne farbaju ništa, a svakodnevno nas ubeđuju kako nam je dobro i kako lepo živimo!

  3. Koji SNS? Pa Vrbas ima taj prolem jos iz ,,Titovog vremena,,. Pitajte DOS koalciju gde je novac, za sanaciju.

  4. Ovo je sve ok….A da kazemo i to dok su i zuti bili isto je bilo kao i sada samo sto je razlika u tome ko je na cijoj politickoj strani….Pokusano je i da se ocisti taj kanal ne znam dal ima iko preziveo od tih sto su cistili…

Ostavite komentar


Društvo

UNS: Svaki treći novinar dobijao pretnje 7

UNS: Svaki treći novinar dobijao pretnje

Svaki treći novinar koji je učestvovao u anketi o slobodi medija i bezbednosti novinara naveo je da mu je prošle godine prećeno zbog novinarskog rada, rezultat je istraživanja "Iza naslova: Pretnje, napadi i pritisci na novinare u Srbiji", saopštilo je danas Udruženje novinara Srbije (UNS).

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.