Protest protiv NATO pakta i za Rusiju: „Sram bilo Vučića, borac je temelj ove države a ne teret“

Ostavite komentar


  1. Ko ne priča o 1988, 1989, 1990, 1991, 1992, 1993, 1994, 1995, 1996/97, 1998, taj bolje da ćuti o 1999.

  2. Тито умро пре тих година.

  3. Zar NATO savez misli da će i dalje moći na silu da se širi i ucenjuje sve redom ?

  4. Bas me zanima gde se taj doticni borio ? Ovde sigurno nije , mislim da bi se trebao buniti na drugom mestu .

  5. Ovakve skupove organizuje ruska obavestajna sluzba. Ove kolovodje treba sve pohapsiti jer dovode nasu zemlju u veliku opasnost.

  6. Volim balave klince koji se nisu verovatno ni rodili tih godina , kada daju sebi za pravo da sarkastično komentarišu i pitaju gde se neko borio itd. Svako ko je bio u ratu ,bio je svestan da svakog trenutka može da da ono najvrednije što ima. Sad dođe kalimero kome je najveći domet kucanje poruka i preispituje nečiju podobnost. Povraća mi se , da ne kažem šta još od takvih samozadovoljnih…

  7. Obeležavanje i nezaborav NATO agresije sasvim u redu ali dajte bre, ostavite se više te bukačke podrške ruskom napadu na Ukrajinu. Gde se u svetu tako nešto održava, u kakvoj tački planete?! A inače mislite da se ruska diplomatija kopča na leđa pa ne zna dok vi halabučite po beogradskim ulicama i prizivate daleko bilo da ovaj put Srbija postane ravna ploča,da ne znaju o tome kako ovdašnji vrh pridruživanjem rezolucijama u UN (umesto uzdržavanjem) zabada svojoj omiljenoj bratiji nož u leđa?!

  8. Šta su to nama Rusi pomogli te 1999 godine osim što je došlo desetak pijanih kozaka koji su igrali po našim trgovima.

  9. Razumite dva zla. Amerika i Rusija.
    Isto je. Zivela Ukrajina! Neka rat prestane. Sve se radi zbog resursa…

  10. Z Rusija Z
    Do pobede sa Rusijom!
    Z sa verom u Boga za Rusiju i Srbiju.

  11. Ne mogu da dokučim ko me više nervira, ovi što kao protestuju protiv zapada ili ovi što su kao za evropske vrednosti. Licemerja u neograničenim količinama sa obe strane.

  12. Voleli mi ili ne, pamtili mi ili ne, bili mi upravu ili ne, Nato je svuda oko nas i ako bude išli glavom kroz zid i protiv tog istog Nato pakta, možemo samo očekuvato dalja stradanja naseg naroda.

  13. Nikad nije bio za pravdu narod to zna, uništio mi farmu krava ,diplomu sedmi stepen njegovo ponašanje je sramno diktatorsko gde njegovi botovi uživaju i samo prete i aplaudiraju mu da bi oni mogli što duže da pljačkaju ovaj potlačen narod i da kupuju diplome i da si zapošljavaju žene decu i druge svoje .Glasaću za poštenu osobu Ponoš Zdravko za predsednika pa neka ga mediji opisuju kako god hoće jer njima niko više ne veruje ,to mora pod hitno reformisati a nekima zabraniti rad

  14. Albanija je okupirala srpski deo teritorije. Dok srpski predsednik priča o poklanjaju žita zemlji koja nas je okupirala. Ako to nije radnja protiv Srbije, onda ne znam šta je?

  15. Najpametnije bi bilo da gledamo svoja posla i da pocistimo svoje dvoriste.Iz svakog rata drzava nam je izlazila sve manja pa ako nastavimo da cackamo mecku, svescemo se na beogradski pasaluk.

  16. Jedan od neznalica pishe „Albanija je okupirala“. Razumem imati potrebu neshto objaviti ali takve gluposti bez osnova. Sami smo najkrivlji za sve, pa i bombardovanje. Nijedan grad nije nam devastiran, tako da nema poredjenja. I Ukrajina nije nikoga napala a Srbija jeste!

  17. Gospodo iz Danasa svaka cast sto ste objavili ovu vinest koju vladajuci mediji kriju ka zmija noge ali kumim vas bogom nemojte te stare fore o nekoliko stotina gradjana vec kazite pravu cifru znaci nekoliko hiljada gradjana …

  18. Ja kao hrvatski dragovoljac iz 91. imam preko 1000 eura mirovine, zanimalo bi me koliko srpski veterani imaju

  19. Učestvovao. Ponosim se i dan danas. Svaki dan prođem pored spomenika Stepi Stepanoviću. Gledam ga u oči bez trunke stida i srama. Šta mene briga šta kaže predsednik. Kada zatreba tu sam. Ja drugu zemlju nemam niti želim. Ovu ću da branim do kraja.

  20. Narode, ništa ne razumete. Površni ste, ne razmišljate svojom glavom, ne shvatate suštinu, ne slušate šta drugi govore i ne kapirate politicku sustinu. Zato je narod najlakše i zavesti. Ko je, od vas što protestujete, čuo o tome da Lugansk i Donbas hoće da održe referendum o otcepljenju od Ukrajine i pripajanju Rusiji? Ko je, od vas, razmislio šta to znači? Ako to urade i Rusija prihvati njihovo otcepljenje i pripajanje, a hoće, znate li šta to znači za nas i Kosovo? Mislite li da bi Rusija u tom slučaju mogla bilo šta da kaže i uradi protiv otcepljenja i pripajanja Kosova Albaniji? Mislite li da bi tada imala bilo kakav uticaj i kredibilitet u svetu za odbranu naših interesa? Ne budite tako kratke pameti. Razmišljajte, ljudi!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.