Protest u Novom Sadu u subotu: Okupljanje na Pozorišnom trgu, pa blokada raskrsnice Temerinske i Partizanske ulice 1foto (BETAPHOTO/DRAGAN GOJIĆ)

Kao deo radikalizacije protesta „Srbija protiv nasilja“ u subotu u Novom Sadu održaće se protest i blokada pod nazivom „Sve mora da stane“, a okupljanje je zakazano za 18 časova na Pozorišnom trgu.

Predviđeno je da kolona učesnika nakon okupljanja prošeta do ugla Temerinske i Partizanske, gde će do 21 čas blokirati ovu raskrsnicu.

Na skupu bi trebalo da bude i nekoliko govornika koji nisu iz političkih stranaka.

„Pozivamo sve građanke i građane i predstavnike medija na protest „Sve mora da stane“, koji će se održati u Novom Sadu, u subotu sa početkom od 18 časova. Nalazimo se na Pozorišnom trgu, odakle ćemo prošetati do ugla Partizanske i Temerinske ulice, na kojoj će se održati blokada do 21 čas“, saopštili su organizatori.

Ovaj protest organizuju; Demokratska stranka, Zajedno, GP Bravo, Narodna stranka, Srbija centar – SRCE, Stranka slobode i pravde, Pokret slobodnih građana, Pokret za preokret, Most solidarnosti, Omladinsko studentska akcija – OSA i Nova – da se struka pita.

Više informacija iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari