Na protestu u Petrovaradinu žena kolima udarila nekoliko građana (FOTO/VIDEO)

Građani su večeras blokirali ulicu traže pravdu za poginulu devojku Ninu

Ostavite komentar


  1. Svaka vlast zazire od uličnih protesta. Od sedenja u kući nema puno vajde.

  2. Odavno vam govorim da se jedino upornim i masovnim protestima može smijeniti ova nenarodna i za Srbiju pogubna vlast. U ov(ak)vim uslovima ne može to ni demokratijom ni izborima.

  3. Umesto da gradjani 10 godina budu na ulici…
    Vlast te iste laze,pljacka i truje 10 god…
    Probudi se Srbijo!

  4. Kad rulja pokusa da uzme „pravdu“ u svoje ruke… ne zna se ko je zena u tim kolima, ne zna se zasto je blokirala rulja na parkingu, ne zna se sta ta rulja hoce od nje, jedino je jasno da joj silom ne dozvoljavaju da ide dalhe.

  5. Pa sta se ovo desava?Da li je ova vlast svesna da ne moze protiv naroda, ili mozda misle da su toliko jaki I da uz sebe imaju ubice I siledzije koji ce im biti na usluzi I prilikom narednih izbora?

  6. Svaki dan, a naročito noću, po Novom Sadu divljaju motori i automobili. Radi se o manjem broju vozača, koji su verovatno tatini sinovi ili u nekom dilu sa vlašću, pa za njih ne važe pravila kao za obične ljude. A kamere po celom gradu. Da im se oduzme vozačka na vreme, bilo bi spašeno više života, a i jedan je dovoljan.

  7. Protest je jedno, a dirati ženu i zabraniti joj da se kreće, zatvori vrata svog auta je nešto drugo. Okupite se ispred njene kancelarije u radno vreme, sprečite da uđe na posao, to je opravdani vid protesta. A ovo nije u redu ni sa jedne strane

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.