Protest vojnih veterana u centru Beograda

Ostavite komentar


  1. jadni smo mi veterani. u hrvatskoj se drzava trese kad invalidi i veterani dignu glas. ovde ne mozes pokupiti 100 ljudi da pomognu najugrozenijima. jadni zato smo i izgubili rat.

  2. Pravi protest sa razlogom i konkretnim ciljem. Samo da ne dozvole da ih „podrže“ neke budale iz sveta politike.

  3. Učestvovao sam u odabrni zemlje od NATO agresije 1999. godine. Kao „nagradu“ za lojalnost državi proglašen sam za tehnološki višak. Otac sam troje maloletne dece i sve sam to doživeo u godini u kojoj se na sva usta priča o uspesima u borbi za podizanje nataliteta.

  4. Hvala što ste obratili pažnju na ratne veterane i objavili koliko se dugo muče da ih bilo ko od vlasti ili medija primeti.

  5. Zasto bi vazal na okupiranoj teritoriji brinuo o veteranima?Branice nam zemlju par hiljada žandarma i nekoliko desetina specijalaca?Ne,neće,oni su ovde da brane lopove i tuku svoj narod.Zato im i obecavaju stanove i pomoc,da nas bolje biju.

  6. Tražite i upis radnog/penzijskog staža za bivše vojne obveznike (JNA, JA, VSCG, VS, itd), pa će vam protesti biti masovniji. Tih 12, 15 ili 18 meseci mnogim ljudima znači ogromno.

    1. Ucesnici koji su branili zemlju od NATO a koji su u vreme sukoba bili nezaposleni imaju pravo na dupli iznos radnog staza.Tako sam i ja dobio prvih 6 meseci staža.I to smo osim raznih bolesti JEDINO dobili do sada….

  7. Na žalos, ne mozes očekivati od onog koji se 1999-e borio za novi stan na NBGD bori za prava boraca.

  8. Teško da bez ujedinjenja svih boraca, osnivanja stranke i pojavljivanje na izborima i u skupštinu možete nešto učiniti. Isuviše su borci razjedinjeni u 100 organizacija, dezjorentisani sa različitim zahtevima. Zato nemojte se čuditi Hrvatima koji su ujedinjeni u jednoj organizaciji i lako mogu da donose razne odluke.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.