Protest zbog seče stabala na Košutnjaku, građani upali na gradilište (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Bednici napali ste na vozača kamiona koji radi za bednu platu. Ajde napadnite parlament ako ste mangupi.

    1. Nemoj dvaput da kažeš.To smo uradili već jednom,nije problem da nezadovoljni narod uradi i drugi put.Pre 19 godina sam među prvima ušao u Televiziju,u Skupštini nisam bio.Tu je ušao moj stariji sin.Možda je vreme da vidim kako izgleda Skupština iznutra.

    2. Bednici su u parlamentu koji naredjuju totalno uništavanje Beograda i cele Srbije! A ti ih očigledno podržavaš

    3. nije bedan, naprotiv, samo je deo mafije. Ostavite se priče o bednim ljudima koji su deo organizacije koja uništava sve čega se dotakne. Zbog takvih stradaju ljudi koji nikada ne bi kršili zakone. Taj vozač kamiona je jedan od uklopivih, a takvi nisu za žaljenje. Plate vozača kamiona nisu bedne, naprotiv.

    4. Po tvojem taj bednik angazovan sa strane bi kao placenik mogao i coveka da ubije.Neka on u njegovoj Bosni sece sumu a sume u Beogradu neka ostavi na miru.Budi siguran nastave li ovako i bednici u parlamentu i ne samo tamo ce doci na red jer ovo vodi samo gradjanskom ratu.

  2. Narode motke u ruke!!! Nema se vise kud!!! Zlotvori nam unistise ovo malo jada sto nam osta!!!

  3. Проклет је свако ко посече дрво!

  4. Sve ovo ide iz jedne bolesne glave koja ima prisilne radnje. Zbog toga sto ovo ne shvatamo ozbiljno ,bice citava Srbija posecena,jer ce taj traziti da se ta radnja ponavlja stalno.

  5. pre nego što sam i pogledao snimak znao sam da su žene realno blokirale kamion, …. a što se postupaka vlasti tiče, šta reći …. Bakić?!

    1. Vesićeva glava i ono u glavi jako bolesna! A sadašnji gradonačelnik Beograda bi bilo bolje da se vrati u svoju profesiju. Verovatno bi više učinio nego kao gradonačelnik, ali možda i on ima bolest u glavi?!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.