Protest „Vidi, gari, možemo zajedno!“ 3. aprila u Novom Sadu

O ovom događaju će biti reči na panelu u Medija centru

Ostavite komentar


  1. Bilo bi lepo da čujemo šta konkretno nude te „ugledne javne ličnosti, nevladine organizacije, građanske inicijative i opozicione političke stranke“ umesto „nacionalnih i lokalnih projekata“ te „visoko koruptivne vlasti“, a protiv koje se „zajedničk bore“ te „ugledne javne ličnosti, nevladine organizacije, građanske inicijative i opozicione političke stranke“. Lako je kritikovati, teško je dati konstruktivne i pametne predloge. Nažalost, takve predloge ne čujemo ni od vlasti ni od opozicije. I zašto niko ne želi da mi kaže ko je taj gari?

    1. Gari je novosadski lokalizam za druga. Nešto kao ortak u prestonici

      1. Već sam naziv govori lokalno! E dosta više…u ovoj zemlji se sve svodi na lokalno…nama u centru dobro a ostali kao da ne postoje. Zato“Gari“ menjaj ime i konkretne predloge na sto pa onda možda i dobiješ podršku.

      2. Hvala na objašnjenju. I pre mi je svučalo glupo, sad još više jer sam mislio da je to neki lokalni sinonim za Štulićevog mikija.

  2. Vidi Gari, Cim vidim ovako nesto u tezim trenucima za sve uvek mi pripadne muka od bede , smatram bednima sve intelektualce koji bi se privukli ovako necem ,

  3. Nesto mi ovde bas i ne stima. Ako je protest u Novom Sadu, sto je „panel diskusija“ u Beogradu? Sta neko ima da brani Sodros u Bg? Ili imaju
    konstruktivne ideje,planove i pare da ga ociste i srede i jos sto sta drugo, pa ce se o tome razgovarati i dogovarati?

  4. Preko puta Šodroša na kameničkoj strani Dunava privatni posed se proširuje tako što se šut, smeće i zemlja istresaju direktno u Dunav. Već je sa parcelom vlasnik ušao oko 30m u korito reke. Svakodnevno vlasnik parcele spaljuje smeće, seče topole uz reku o slično. Nadam se da će protest ukazati i na problem sa druge strane reke. Inače zemljište je uz glavni put i lako primetno je sve navedeno. Nadležne službe ne reaguju.

  5. Kakav Sordos idite ispred kuce gradonacelnika! Dok se problem ne resi nema odstupanja. Ovako mozete stalno nista ne vredi. Protest ispred kuca i ulaznih vrata vlastodrzaca!!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.