Prvanović: Aktuelna vlast je gora od RTS-a (VIDEO)

Novi “Intervju na mreži” lista Danas - naučni savetnik Instituta za fiziku

Ostavite komentar


  1. Kritika i na rts-u:“Hvala što govorite…“-Hvala što ste govorili“-Malo li je!?

  2. Opozicaja traži fer uslove kakve je ondašnja opozicija a današnja vlast imala pre 2012 – ništa više i ništa manje. Čini mi se i da se uvaženi fizčar slaže sa ovom mojom notornom konstatacijom 🙂

    1. Ne, uvaženi fizičar se sigurno NE slaže sa ovom tvojom „notornom konstatacijom“ jer prvo, dobro pamti, i drugo, ti si notorni bot koji besramno laže i podmeće!
      Pred izbore 2012. opozicija itekako imala pristup i RTS-u i drugim televizijama sa nacionalnom frekvencijom, a izvesni Aleksandar Vučić je onda rado učestvovao na debatama i panelima s drugim političarima koje su organizovali mediji. Danas od toga beži kao đavo od krsta!
      Nećeš verovati, ali nisu svi deponovali mozak u Bot Centralu kao ti i ostali botovi, mnogi se i dalje služe njime i odlično pamte!

      1. Moja greška, izvinjavam se, skroz pogrešno sam razumeo tvoj komentar.
        Reagovao sam jer mi je na prvi pogled zaličio na laž koju botovi (i Ana Brnabić) proturaju kako je 2012. tadašnja opozicija imala mnogo gore uslove od današnje opozicije i oni tada nisu imali nikakv pristup medijima!

      2. Sto bre lupas gluposti maslacku RTS nije protiv Sergeja ptikazivala nasilnicko ponasanje izjsve :“da bi vozaca overio pistoljem“pa izjavu Boska „izvuci vozaca pa sedi I jurni na policiju Djilasovu izjavu „gde ces posle kad ja pobedim“ upucenu policajcu xve su to pozitivne stvari koje podizu rejting opoziciji znaci svima ko neglasa za njega sleduju otkazi a mozfs I departacija to je Hitlerova politika

  3. Nek rade sta hoce ali odmah da ste ukinuli pretplatu koju ovaj narod placa jer nemate pravo na to, ni po zakonu ni po cemu drugom. Sram vas bilo ako uopste i znate sta to znaci

  4. Da Vas pitam ko je unistio novine ugasio ko cije delo dal vi znate da je postojala BORBA, EKSPRES POLITIKA ,TELEGRAF, gde su te novine sada gde pitajte ove Bojkotase oni su vladali tada sad bi ponovo repriza moze u nekoj drugoj zemlji u ovoj vise nikada. Ko je omogucio radikalima da dodju na vlast ko i njihove novine i tv pitajte gos Tadica tu je Djerica Dinkica Labusa ko je Julovca digo ovoliko ko i sad se bunite sami protiv sebe svi ste isti .Tuzno sto sve mi trpimo gradjani .Sto Julovska tv nije ugasena sto stetna bila a vi joj dali sve sad noz u ledja po zasluzi sta si trazio to dobio.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.