PS: Izjava Vuka Cvijića pokazuje da veruje da su Belivuk i Miljković nevini 1FoNet / Božana Pavlica

Pokret socijalista (PS) saopštio je danas da izjava novinara nedeljnika NIN Vuka Cvijića da se ministar policije Aleksandar Vulin, koji je „razbio najsuroviji kriminalni klan u Evropi“, više bori sa novinarima nego sa kriminalcima – pokazuje da Cvijić veruje da su Veljko Belivuk i Marko Miljković nevini i smatra da „ako i nisu baš nevini, onda su sve zločine činili sa Vulinom“.

„Reći za ministra policije koji je razbio najsuroviji kriminalni klan u Evropi da se više bori sa novinarima, nego sa kriminalcima, može samo onaj ko veruje Belivuku i Miljkoviću da su nevini, a da i ako nisu baš nevini, onda su sve zločine činili sa Vulinom“, naveli su iz PS u saopštenju.

Upitali su zbog čega Cvijić sme da slaže sve o Vulinu, a Vulin ne sme da se brani od Cvijića, ocenjujući da je to „tajna koju znaju samo UNS i NUNS“.

„Posebna je tajna zašto političko udruženje u zvaničnom finansijskom dugu prema Đilasu ne obaveštava strance o napadima na novinare Informera, Pinka, Studija B, Srpskog telegrafa“, odgovorili su u Pokretu socijalista novinaru i članu NUNS-a Vuku Cvijiću koji je izrekao laži na račun lidera Pokreta socijalista Aleksandra Vulina.

Novinar nedeljnika NIN Vuk Cvijić izjavio je danas da nikada nije bio član nijedne političke organizacije i da bi ministar policije Aleksandar Vulin umesto što daje netačne izjave i targetira novinare trebao da odgovori na više pitanja koja se tiču sprege vlasti s kriminalnim grupama.

Cvijić je rekao agenciji Beta da smatra da se ministar Vulin više bavi nezavisnim novinarima, nego borbom protiv organizovanog kriminala.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari