Put kod Kuršumlije misterioznog investitora: Niko ne zna ko ga gradi, a zbog njega je uništeno kulturno dobro od izuzetnog značaja (FOTO, VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Kupci Srbije . Ne zanimaju arheološka nalazišta..Zakonom.zasticena ..
    Jer im je rečeno.. kopaj…krčmi ali plati mi dogovoreno.
    Dali Srbija ne vidi da je na prodaju ..Ali ..ko da više!!?.
    .

  2. Pre Zavoda za zaštitu kulture i slanja besmislenih dopisa, ovde je već morala policija da postupi po službenoj dužnosti i da privede rukovaoca ovog bagera koji podriva ogromnu kosinu iznad puta i stvara uslove za odron i klizište od kojih neko sutra može da nastrada. To je za zatvor. Trebalo bi uhapsiti i one koji su ga tu poslali, kao i nadležne iz Puteva Srbije i ministarstva koji ne reaguju.
    Da li postoji građevinska dozvola za ove radove, geotehnički elaborat, projekat i plan radova i kontrola istih, ili bilo šta drugo što bi dokazalo da se neće ponoviti Grdelička klisura?

  3. Šta su uradili sa parkom u Kuršumliji. Hotel Evrope srušili. Šta radi Zavod za zaštitu spomenika u Nišu? Ništa.

  4. „Misteriozni investitor“ su Putevi Srbije. Radi se o rekonstrukciji postojećeg puta Beloljin – Kuršumlija – Rudare. Na ovom mestu je predviđen betonski potporni zid zato se kopa kosina. Svi ovi podaci su lako dostupni. Mistreioznog investitora može da ima npr zgrada, a državni put prvor reda ne može.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.