Računarska literatura na sajmu 1

Izdavačka kuća “CET” predstaviće i ove godine svoj izbor računarske literature (nove knjige i ranija izdanja) na Međunarodnom sajmu tehnike i tehničkih dostignuća (UFI), koji se 62. put održava u Beogradu, od 21. do 25. maja.

Ovaj renomirani izdavač računarske literature ponudiće specijalne popuste na štandu broj 1601 u “hali 1a Beogradskog sajma”, i tako se pridružiti „promociji četvrte industrijske revolucije – “Industrije 4.0”“, kako tvrde organizatori ove sajamske manifestacije.

Najnoviji naslovi koji će se premijerno pojaviti na ovom Sajmu i moći da se kupe po sajamskim cenama su “Algoritmi i strukture podataka” Dragana Uroševića, “Java (naučite sami) za 24 časa” Rodžersa Kednheda, “Python, opušteno” Brajana Overlanda i “Zbirka zadataka iz programskog jezika C#” Miroljuba Zahorjanskog.

Knjiga “Algoritmi i strukture podataka” pisana je prema planu istoimenog predmeta koji se sluša na drugoj godini studija na “Računarskom fakultetu”, dok je “Java (naučite sami) za 24 časa” prevod 8. izdanja koje pokriva “Javu 9” i “Android”. Autor knjige “Python, opušteno” koristi nesvakidašnji pristup jeziku “Python”, što podrazumeva njegovo “prisustvo” uz čitaoca dok priča o temama od najosnovnijih, preko srednje teških do najnaprednijih mogućnosti jezika “Python”, primere objašnjava red po red, posebno izdvajajući one koji su zabavni i korisni… Konačno, “Zbirka zadataka iz programskog jezika C#” sadrži 84 zadatka za vežbanje iz oblasti programiranja “C#” programskim jezikom.

Programeri, profesionalci u “IT” sektoru, studenti tehničkih nauka i ljubitelji računara imaće priliku, kao što ova manifestacija i nalaže da prate i nabave aktuelnu literaturu koja će im omogućiti dalje sticanje znanja i veština, i mogućnost da idu u korak sa svetskim trendovima, navodi se u saopštenju izdavača.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari