Rada Trajković na petogodišnjicu ubistva Olivera Ivanovića: Džojstik je u Beogradu i taj ko njime upravlja ima slike počinioca 1Foto: FoNet/ Milica Vučković

Srpska političarka sa Kosova i savetnica u Vladi Kosova Rada Trajkovć na petogodišnjicu ubistva srpksog političara s Kosova Olivera Ivanovića pita da li je Srbijau danu ubistva imala pokriveno 90 odsto ulica na severu Kosova kamerama, a džojstik je bio u Beogradu i da onaj ko rukovodi džojstikom sigurno ima i slike počinioca.

Trajković je to napisala na svom Tviter nalogu.

Ona je navela: “5 godina…Da li je država Srbija u tom trenutku, u danu ubistva Olivera Ivanovića, imala pokriveno 90 odsto ulica na severu Kosova kamerama, a džojstik je bio zna se gde, u Beogradu. Dakle, taj ko rukovodi džojstikom u Beogradu sasvim sigurno ima i slike počinioca ubistva”.

Podsetimo, danas se navršava pet godina od ubistva lidera Građanske inicijative „Srbija, demokratija, pravda“ Olivera Ivanovića. Tim povodom je u Hramu Svetog Save jutros je održan pomen kojem su prisustvovali i predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijerka Ana Brnabić.

Deo opozicionih predstavnika je u Severnoj Mitrovici na mestu ubistva zapalio sveće, a deo će to učiniti večaras u 17 i 30 sati u crkvi svetog Marka u Beogradu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari