Radić: KTV pod pritiskom naprednjaka

Displinovanje medija u Zrenjaninu sufinansiranjem programa

Ostavite komentar

  1. I grad Zrenjanin mu svake godine daje milione. U međuvremenu, taj isti grad je uništio regionalni Radio Zrenjanin jer navodno nije bilo para, a kratkih rukava je ostao i KTV. E zato Zrenjaninci piju otrovnu vodu punu arsena i teških metala, a niko neće da otvori novu Fabriku vode čiju izgradnju će platiti građani kroz višu cenu česmovače. Izvinjavamo se, mnogo se izvinjavamo, što od nas pravite budale.

  2. Santos jeste broj jedan po visini dobijenih para iz budžeta, ali ako ćemo o petogodišnjem periodu, na drugom mestu je KTV, sa oko 120000 evra budžetskih para, što je autor propustio da navede.

Ostavite komentar

Društvo

Vreme hladno i umereno oblačno 10

Vreme hladno i umereno oblačno

U Srbiji će danas biti hladnije i umereno oblačno vreme sa sunčanim intervalima i slabim i promenjivim vetrom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Naslovna strana

6. oktobar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.