Radnici uvežbavali aplauz za Vučića u KC Srbije? (VIDEO) 1Foto: FoNet/ Božana Pavlica

Na društvenim mrežama deljen je danas video snimak navodne pripreme radnika da aplaudiraju Aleksandru Vučiću prilikom obilaska radova na Kliničkom centru Srbije.

„To je jedan od pet najvećih kliničkih centara u svetu, ne u Srbiji ili Balkanu ili nekoj tamo Evropi, već u svetu“, kaže stariji muškarac grupi radnika, i hvali vlast, ministara Lončara, pominje i Jevreje.

„Kada je prethodni režim vladao, on je već počeo da daje dozvole za rad nekim državama tipa Jevrejima ili Izraelcima. Šta bi bilo od nas da su oni došli? Pa ništa, umrli bi od kovida i raznih gluposti. Tako da sam hteo da vam kažem kakvih državnika ima“, govori taj čovek radnicima i nastavlja – „mi ćemo njih ovako da pozdravimo kad budu ovde, ja ću početi da aplaudiram, pa i vi aplaudirajte“.

„Nemam pojma ni šta su uradili radnici, niti sam to od njih očekivao“, rekao je Vučić upitan o tom snimku.

„Vidim da vas to muči i mori gde god da dobijem aplauze, šta ćete, vama sigurno aplaudiraju spontano, a meni samo namešteno. Ako će to da vam pomogne da mislite o sebi još malo bolje i lepše“, odgovorio je Vučić na pitanje novinara.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

19 reagovanja na “Radnici uvežbavali aplauz za Vučića u KC Srbije? (VIDEO)”

  1. Ima li kraja ovom ludilu i može li se gore odnositi prema gradjanima ljudskim bićima koja gle čuda plaćaju celu mašineriju. Ovo je takav vrhunski cin nepoštovanja i gaženja svega što je ljudsko da je to strašno. Uključujući i odgovor novinarima. Šta ćete, tako je.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.