Radnike koji odbiju da se vrate u Juru čeka „postupak prema pravilniku“

Ostavite komentar


  1. Vazno je da su ministarstvu za rad i ostalo u ju linovo vreme „donirali“ besne automobile.

  2. Pa ako posluji s gubitkom onda najbolje da im rade dzabe,kad im je i ovih 200e mnogo.Moj prijatelj u Ceskon radi za bednih 800e ali mu ostane 500e.Za godinu dana ostalo mu je 6500e.Ljudi- bezite.

  3. Pa pravilnik valjda ne vazi za vreme vanrednog casa, proglasene epidemije i policijskog casa. Tako je navodno rekao javno onaj ko vas je doveo u okupiranu Srbiju.

  4. Kada sve ovo prodje, svi ti idioti koje su ovi doveli, ima da putuju. Niko neće više nikada, naš narod, u svojoj zemlji da smatra robljem. Niko, više nikada.

    1. Ni Juru ni Leoni, ni mnoge druge slične kompanije nisu u Srbiju doveli „OVI“ već „ONI“. „OVI“ su samo nastavili tamo gde su „ONI“ stali. Svakom ko želi da vidi je već odavno jasno da između njih nema suštinske razlike, osim što su „OVI“ mnogo bahatiji, nepismeniji i siroviji od „ONIH“. Ali, u svakom zlu ima i poneko dobro. Ova pandemija koronavirusa je svakom ko ima gram pameti definitivno otvorila oči i pokazala da u ozbiljnoj i odgovornoj državi ne može i ne sme sve da bude privatno, a još manje privatno i strano. Osnovne životne namirnice, voda, struja, zaštitna sredstva, osnovni lekovi i medicinske potrepštine i drugi za život važni proizvodi i usluge moraju da budu domaći i pod državnom kontrolom ako se želi dobro narodu. .

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.