Radno vreme i tokom vikenda do 20 časova, o praznicima 28. decembra

Završena sednica Kriznog štaba, obraćanje za medije u 15 časova

Ostavite komentar


  1. Nebuloza traje li traje.. imao sam dan od vikenda, trazio da slobodan dan bude utorak a vikend da radim, sad otvaraju.. kolaps.. ali ubrzo zatvara pa nov posao, odosmo u aut

  2. Ovo je mera koje je izdejstvovao kapital tj tržni centri, jer ljudi koji rade do 16h ne stižu da troše novac. Ništa se ovde ne radi zbog naroda, nego zbog krupnog kapitala. To je valjda svakom čoveku sa mozgom jasno.

    1. Грешка, то би била награда за кретене. Затвор је право место за ове монструме сатанске.

    2. Bravo Milane! Uz napomenu da će ovi tamo osvojiti sve nagrade pošto, za razliku od dosadašnjih i sadašnjih učesnika, ova ekipa nema ni miligram morala. Jedan Gastoz ili Mili su prave moralne gromade za nazoviministarku i potpukovnika!

  3. Važno je da gazde napune bisage parama. KŠ – šalter političarima i gazdama za udovoljavanje njihove gladi za lovom. Naročito sada kada je zemlju ušao ogroman broj zemljaka iz inostrnstva bez ikakve zdravstvene provere i kontrole. Javna tajna – na hiljade čoporativnih orgijanja o praznicima. Ćar gazdama i političarima – osnove državne ekonomije. Barovi, kockarnice, prostitucija… – važnije od privrede koju država uopšte nema nameru da pokrene (šta bi sa lagarijom za narod – reindustrijalizacijom?). Prilika za laku lovu se ne sme ispustiti. To je imperativ nenarodne vlasti. Uvećan broj umrlih i bolesnih – neka brinu familije i prijatelji, to nije državni problem. Medicinsko osoblje umire kao pokošeno – ni to nije briga države… Ima još mnogo, ali nastupa mučnina koju normalan čovek više ne može da izdrži.

    1. Objavljeno da se povećao broj milijardera u svetu u ovo ludo vreme pandemije.Da li ćemo sanati koliki je udeo naših tajkuna u tom bogatsvu?

  4. Molim krizni štab da nipodkojim uslovima nedozvoli okupljanja za doček nove godine, i ovo opuštanje danas je rizik, povećati kontrole sadašnjih mera, nedozvoliti da ovo poboljšanje se upropasti.

  5. A kako se radi u skoro celoj Evropi??? Da li su to svi oni blesavi??? Biće da je ovde narod izveden na gubilište, a medicinari žrtvovani – da izginu na prvoj liniji!! Posle će da arlauče da je narod neodgovoran!!! Članovima sekte čestitam uspešno pelcovanje.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.