Radovanović: Nadam se da će Trifunović pomoći u otkrivanju identiteta napadača

Nakon što je nepoznati čovek napao aktivistkinju Inicijative Ne davimo Beograd, kojem je prisustvovao i predsednik PSG

Ostavite komentar


  1. Da se razumemo osudjujem svako nasilje, ali bih pitao zrtvu u ovim incidentu sta je ocekivala da ce dobiti od tog momka posle toga kad ga je polila casom vode? Ako se sam ne cuvas niko te nece sacuvati. Trebalo je da joj bude jasno vec posle njegovog verbalnog napada da se nece dobro zavrsiti po nju ako uradi to sto je uradila. Ovakvih likova ima na sve strane i protiv toga kao pojave je jako tesko izaci na kraj. Da je progutala ponos i sklonila se danas bi imala manje traume. Na siledzijsko ponasanje se ne odgovara polivanjem vode.

    1. Kakva zamena teze. Pobogu, nije išla na fudbalsku tribinu nego na feministički događaj. Ispada da je najbolje da se uvek svi samo sklanjamo. Ukoliko se tebi desi neka slična situacija na javnom mestu, ali bez mogućnosti smirivanja i izbegavanja kao što savetuješ, i niko ti ne pritekne u pomoć, posle više nećeš iznositi takve stavove.

      1. Otkud milane samo takav komentar? Zar to nije bio strani plaćenik ili možda direktno neki agent strane službe ili službenik neke od zapadnih ambasada?

        1. Pre ce biti da je to bio neki tipicni „srpski junak“ i „patriota“. Jedan od onih „hrabrih momaka“ sto maltretira devojcice po tramvajima i jos gore.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.