Rakić: Pravda nije zadovoljena presudom za ubistvo Ćuruvije

Ostavite komentar


  1. rakicu, vi se opasno zamerate onome koji je u ovom zlocinu ucestvovao indirektno na polozaju ministra informisanja, a sada se na polozaju aktuelnog predsednika Srbije toboze i on raduje sto je pravda zadovoljena. Ili ste vec namirisali da ce vam VD polozaj uskoro izmaci, pa da iskoristite priliku da se donekle opravdate za cenzurisanu uredjivacku politiku u Politici ?

  2. Blago tebi, zeniče zamenila: samo ti se čini?
    Sudjenje dvadeset godina..?
    Na kraju imitacija!
    Bas onako da svaki student prava, osim Vučića i ovih kojima se pravda prividja, mogu „presudu“ da obore!
    Osuditi CETVORICU NA 100 godina, a zaključiti da je ubica NN lice, bez nalogodavca – je ruganje žrtvi, ruganje pravdi, ruganje narodu – poštenom i zabludelom svetu.
    Pa još – „presuda“ pred izbore. Čudi da Vučuć nije „zamolio“ sud da se suzdrzi do iza izbora…

  3. e da mi je tvoj mozak na mesec dana da se malo odmorim. pune su nam novine takvih nesposobnih naklapala koji kritikuju sve zivo, a ustvari u zivotu nista narocito nisu napravuli. ali znaju da 100 godina robije nije dobra presuda za tuzioca. svasta.

  4. Iskusni Rakic, nece da kaze ,da je ovo sve velika sarada , koju pokojni novinar Curuvija, nije zasluzio,isto kao ni metke koje je dobio. Sud je napravio, jos jednu namernu gresku u nizu. Meni se cini, da je sve krenulo u pogresnom smeru, jos na samom pocetku. Neko je veliki majstor u sakrivanju i podmetanju dokaza. To je samo mogla da radi, otcepljena policijska garnitura,koja nema veze s casnim policajcima. Kolebanje sudija, koje su glasale 2 prema 1, da ostavi dvojicu optuzenih u svojim kucama s nanogicom, jedini je pravi pokazatelj, koliko su ubedjeni, da su ova dvojica, saucesnici u ubistvu. Osudili su , ali ne iskreno i po savesti.

  5. Cilj cele ove višegodišnje farse nije ni bio da pravda bude zadovoljena, nego da se simulira kaobajagi nekakvo suđenje.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.