Rakić Vodinelić: Izjava da je pravosuđu potrebna eksterna kontrola sasvim sigurno stav ministarstva

Ostavite komentar


  1. Ako je nešto tako izjavio državni sekretar u ministarstvu pravde,hitno ga vratiti na prvu godinu Pravnog fakulteta,ili u neku drugu ustanovu…

  2. E zato kad dodje do smene vlasti sudite Vučiću, a nemojte praviti kompromise sa djavolom kao Boris Tadić.

  3. Šta znači eksterna kontrola? Zar ćemo po nečijem ćefu da menjamo ustav? Možda je jednostavnije menjati i promeniti nešto ili nekog drugog?

  4. postoji jedan film gde ludaci preuzimaju bolnicu zatvaraju svo medicinsko osoblje i vladaju bolnicom. to mi imamo u stvarnosti u srbiji.

  5. S obzirom na stanje u sudstvu eksterna kontrola je neophodna a ovi, kojima je preca mrznja prema Vucicu nego odgovorno sudstvo, svoje stavove zasnivaju na svojim intimnim osecanjima, za koja smatraju da su vazna i prioritetna a ne na logici i zdravom razumu.. U ovoj drzavi i narodu, sve institucije i instance vlasti moraju da imaju kontrolu. Moraju da imaju nekoga ko ce ih sputavati i menjati ukoliko, vrseci posao sudije zalutaju na onu drugu stranu. A, necete valjda reci da takvih nema? I to samo iz inata prema Vucicu?!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.