Ranković (Sindikat RB Kolubara): Smena Zorane Mihajlović ili generalni štrajk

Ostavite komentar


  1. Eto prilike da se pridružimo rudarima i smenimo ih sve. Ali nema nikoga da nas organizuje.

    1. Takvom „prinipijalnošću“ nećete smeniti nikoga. Zorana Mihajlović se zalaže, barem načelno, jer ne verujem političarima, za postepen prelazak na zelenu energiju. To bi trebalo da traje do 2050, jer niko nije lud da odmah gasi rudnike i termoelektrane. Rudari su protiv toga. I sada bi ste vi, koji se pridružujete i protestima zelenih, da stanete i na sasvim suprotnu stranu, na stranu rudara. To samo govori da vi nemate morala, pa niste ništa bolji od ovih trenutnih. Bitno vam je samo da se dočešate vlasti.

  2. …agresivni narcis:“Pa,šta!-Nije tako mislala!-Mi uopšte ne mislimo,a trošimo vaše pare!!

  3. Ne razumem strajk. Znaci gradice se jos jedna trovacnica gradjana ugljen monoksidom, pm cesticama, cadji i ko zna cime do 2050. Ionako jedva disemo, jedino opravdanje za gradnju moze biti jeftinija cena el. energije. Za ministarku nemam nista pozitivno da kazem ali ovo veze s vezom nema. Kinezi ce nam potrovati narod.

  4. S e sto zagadjuje zivotnu sredinu da se ugasi i da se predje na obnovljive izvore proizvodnje energije.Ogroman je broj obolelih od posledica zagadjenja.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.