Kako da se zaštitite od laži o korona virusu

Ostavite komentar


  1. A onima što kažu da je to najsmešniji virus, da li njima da verujemo?

  2. Normalno,
    ja samo verujem genijalnom vođi i proverenim stručnjacima poput Kona, koji nemaju ama baš nikakav finansijski interes u ovome.
    Takođe, verujem i Ministru obrazovanja koji svoju decu drži kući, a naša idu u školu bez problema.
    Verovao sam i ministrima zdravlja koji su se operisali u inostranstvu.
    Uopšte gledano, mi većina građana gajimo neobično mnogo poverenja u političku i novinarsku kastu – jedina dva profitabilna zanimanja u srbistanu

    1. Kaze se raskrinkavanje ali posto iza ocog sajta stoje novinari krik-a onda raskrikavanje

  3. da se po mesnim zajednicama organizuje bacanje televizora kroz prozor.

  4. Kako? Promenim kanal sa nacionalnom frekvencijom.
    Usput. Priča Nine iz Milana se gadno poklapa sa alternativnim informacijama koje dolaze iz Italije

  5. „Sumnja je jedan oblik misljenja a misliti znaci postojati“ – E. Kant

  6. A da li da verujemo političarima? Naročito onima koje redovno i već godinama hvatamo u laži, ili koji nas sandardno prave budalama s nekakvim tetkama iz Kanade, na primer?
    Da li mislite da će se zbog ozbiljnosti i opasnosti ove stvarno izuzetne situacije sve te notorne i patološke lažovčine najednom uzeti u pamet i konačno početi da nam govore istinu, bez obzira na loše posledice koje obelodanjivanje istine može imati po njih?
    Da, sigurno hoće. Limburga meseca. (Za one koji ne znaju, to je onaj mesec kad se šišaju majmuni.) Problem je u tome što oni prosto ne umeju da kažu istinu, jer su davno zaboravili ako to uoptze izgleda!

  7. Najbolja zastita: Partiti svestske vesti i instrukcije, a ne Vuciceve smesne vicarose .

  8. Kako se zastititi od lazi o korona virusu ili generalno- o lazima u Srbiji? Jos nije pronadjen lek ni u jednom od ovih slucajeva, mada ce se ipak pre resiti korona virus. Srpske lazi su , medjutim, neizlecive, osim ako Vucko i teta-Vula ne narede drugacije( da se ograniceno lagati-tj, svi osim lazljive opozicije).

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.