Raspisan konkurs za sufinansiranje medijskih projekata u Vranju 1Foto: Dušan Pešić / Danas

Gradsko veće raspisalo je Konkurs za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja na teritoriji Grada Vranja u tekućoj godini. Iz budžeta lokalne samouprave je, za ovu namenu, opredeljeno 25 miliona dinara.

Pravo učestvovanja ima izdavač čiji je medij upisan u Registar medija u Agenciji za privredne registre (APR), ukoliko se medijski sadržaj emituje na teritoriji Grada Vranja, kao i pravno lice, odnosno preduzetnik koji se bavi proizvodnjom medijskih sadržaja i koji priloži dokaz da će sufinansiran sadržaj biti realizovan putem medija koji je upisan u Registar medija i emituje se na teritoriji Grada Vranja.

Prijave na konkurs podnose se u roku od 15 dana od dana objavljivanja na veb-sajtu Grada Vranja www.vranje.org.rs i u dnevnom listu Srpski telegraf, a odluka o raspodeli sredstava donosi se najkasnije u roku od 90 dana od od dana zaključenja konkursa.

Prijave projekata potrebno je poslati na adresu: Grad Vranje, Odeljenje za društvene delatnosti, Odsek za obrazovanje, kulturu, sport, omladinu i informisanje, ulica Kralja Milana br 1, 17500 Vranje, u zatvorenoj koverti, naslovljeno sa: „Prijava po Konkursu za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja na teritoriji Grada Vranja u 2023. godini“ ili lično, u Uslužnom centru, na šalteru broj 1.

Dodatne informacije se mogu dobiti radnim danima, od 11 do 13 časova, pozivom na broj telefona 017/421 029.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari