Rasprava u studiju: Zoran Kostić Cane napustio „Utisak nedelje“ (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Znala sam da ce napustiti emisiju…Tako je delovao u startu.Bolje je nego da svima bude neprijatno.Strah me „da nije preshao na drugu stranu“.

  2. Mislim da je bila preise drska . Ona je napravila tenziju. Trebala mu je to reci u pauzi i da istrpi gosta. Ono vi mozete da odete kad hocete a ja ipak moram da vas trpim i vise ga nikada ne zoves.

  3. Gledala sam Utisak. Cane bio ispod svakog nivoa, besan, namrgodjen,
    nepristojna, oštećenog sluha….
    Sreća je da se izašao za preme prvih reklama.
    Gde ode Cane kojeg smo citirali??

  4. Olja je korektna prema gostima. Šta je bilo Canetu, samo on zna. Nije ispao fer.

  5. hoce li beckovicka vec jednom da se upristoji, ili joj je brnabic ostaje uzor

  6. Kada bi Olja malo preispitala i sebe bilo bi bolje po njenu emisiju i goste

  7. Radovala sam se da čujem i vidim Caneta u Utisku nedelje. Zao mi je sto je otišao. Ipak je on bio gost pa je Olja morala da bude tolerantna.

  8. Cane mi je izgledao kao da je pod dejstvom nekih opijata. Očigledno je da mu to uopšte neprija. Zaista bolje za sve što je napustio studio, imam utisak da bi napravio neku budalaštinu.

  9. i ja sam gledao emisiju sa početka, i video kako je voditeljka izvređala gosta perfidno ga nazivajući gluvaćem i lažno ga optužujući da viče – čovek nije verovao šta čuje
    to što je njoj egoizam udario u glavu pa veruje da može da vređa one čiji joj se komentari na njeno pričanje sebi u bradu ne sviđaju ne znači da neko mora da to trpi
    tolerancija ne znači da bahatost mora da se trpi – naprotiv, nulta tolerancija za takvo ponašanje

  10. Olja je trebala biti tolerantnija prema gostu koneg je pozvala. Ako je znala da slabije čuje trebala se dogovoriti s njim prije početka …..ovako neprijatno svima

  11. Gotivim Olju ali ovoga puta nije bila ok. Spočitao joj je Cane da govori previše tiho i da treba da je titluju, i u pravu je. Ona mu je rekla da je gluvać, da kupi aparat i da ne viče na njih, što je totalna budalaština. Čovek je otišao, da ga ne gledaju ljudi u lošem izdanju, što podržavam. Sa druge strane, uvreda je da napusti emisiju. Sve ste to mogli da rešite u pauzi za reklame. Olja, nisi ispala fer ovog puta.

  12. Nije Cane gluv, nego Olja priča ko da je pre emisije štrajkovala glađu barem 10 dana!

  13. Olja odavno preteruje u svjim nepristojnim obraćanjima i gledaocima i gostima…..

  14. Osionost OB je nekada bila rezervisana za gledaoce, sada ni gosti nisu postedjeni.

  15. Zapitajte se zašto svako iole normalan, beži od opozicije, očito je da nešto nije u redu tu. Sa Canetom se teško manipuliše,plus je i vernik a to ne ide zajedno sa đavolom, ne neee……

  16. Šta vi očekujete od šefa grupe sa nazivom Partibrejkersi ?
    Bio mi je simpatičan do sada, iskren i direktan i to je bilo OK. Ali znao je gde dolazi i kako autorka vodi emisiju i govori i zbog toga mislim da se poneo nepristojno i vulgarno.

  17. Jedna vrlo bitna emisija koja je ‘ladno mogla da umre pre 25 godina…

  18. Čovek je roker, normalno da mu je sluh oštećen. Ali nije normalno da gosti u tom slučaju ne dobiju slušalice, da čuju ove mnogo fine koji šapuću a sagovornik im je 10 metara daleko…

  19. Tako sam se radovala da čujem Caneta!
    Uopste mi nije jasno sta se desilo. Cane jeste bio namrgodjen ali nije vikao. Ne razumem zasto je Olja bila onako neorijatna…verovatno je bilo napeto za vreme reklama. U svakom slucaju pozdrav Canetu!

  20. Kada sam bio mlađi bili smo aktuelni kao crveni đavoli. I brojni. Imali smo jednu mnogo lepu a realu pesmu . Volim je i dan danas .
    URBANE SELJAČINE S BEOGRADSKE KALDRME…

  21. Nema situacije iznad koje Olja ne moze da se izdigne,tesko da ista moze da je dekoncentrise,bravo za svaku emisiju

  22. Lepo joj je rekao Cane “da počnemo da pričamo normalno”. To tiho pričanje “u poverenju” možda prolazi na TV-u jer se zvuk voditeljke prethodno pojača, ali verujem da je nepotrebno u studiju. Reci ženo, boli me grlo, ja ne mogu glasnije, ali ovako stvarno ne ide.

  23. Čovek je od koncerata malko ogluveo a Olja stalno priča kao da nije doručkovala, dikcija, pristojnost je u redu, ali i mi ispred malih ekrana je jedva čujemo, mikseta je na max kada ona priča, ja imam takav utisak…

  24. Emisiju sigurno nisu gledali ( a ni snimak posle), jer po zadatku su gledali ono smeće na Pinku??!! Uostalom kao i sve, škrabaju po zadatku – za črvenu!!!

  25. Nisam to gledao, ali čitajući ovaj tekst smatram da Oljine sugestije tipa da „kupi aparat za sluh“ i da „počne da se ponaša normalno“ nisu primerene.

  26. Na osnovu 2 minuta vidjenog do sada mi ne znamo dovoljno o cemu se tu radi. Ocigledno da se pre emisije neki nesporazum ili sukob misljenja desio izmedju Olje i Caneta. Ajde malo sacekajte da cujemo sta ima Cane da kaze.

  27. Cane k’o Cane. A botovi još nisu savladali tajne i magiju interpunkcije.

  28. Olja, „prsla si“! Dovodi sve iste dosadne likove koji govore sve po šablonu. Odavno nema dinamike i različitosti. Što bi rekao Ivan Ivanović, dala si sve što možeš da daš, sada se samo ponavljaš!

  29. Jagodice,Vi normalni idite u hit tvit,farmu i ostale „normalne“emisije!

  30. Volim da gledam Utisak nedelje, jedna mi je od najboljih emisija, ali mislim da Oljin uvodni deo koji se odnosio na Caneta, nije bio korektan. Za samo nepun minut, Olja je bar cetiri puta spustila knjigu. Prvo za knjigu, onda da bi se prisetila ko je on, ko bi trebalo da budu, da necuje dobro, da stavi slusni aparat, kao i da ne vice i da se ponasa pristojno… Da li je pre toga nesto bilo sto mi nismo videli, to ne znam, ali mislim da je Olja uvodni deo morala drugacije da odradi… Na greskama se uci… Sve najbolje svima…

  31. Kvazi intelektualka i deda-roker. On gluv a ona prepotentna.
    Idealna ilustracije Srbije 21. veka

  32. kako sam se odmorila u poslednjih par godina sto ne gledam utisak nedelje sa stolicama od preko 30 gdina, sa istim stajlingom, sa istim studijom i sto je najgore sa istom zadrtom voditeljkom uppps samo sto je sada jos zadrtija i bezobraznija i nekulturnija nego ranije. Nije dorasla novinarskom i voditeljskom pozivu. cane je bio super! svaka mu casto sto je izasao.
    Njeno izmisljanje da on vice, je cista provokacija. BRAVO CANE!

  33. Negde je neko napisao:
    ona ne zna što ga je zvala
    on ne zna što je došao
    a mi ne znamo što uopšte gledamo
    Cane zna da bude drčan, bez dlake na jeziku, ciničan, ali nije zaslužio ovakav odnos + što je on gost koji je izvređan u prvih 5 rečenica… Ako je Olja htela reklamu i rijaliti nije morala da ponižava jednog Caneta.

  34. Beckovicka je bila neprijatna i reagovala je preterano na frustraciju zbog lične slabosti jer tiho Prica. Da on ostane u emisiji nakon ovakvog uvoda meni ne bi bilo logicno. Delovao je frendly ali i da nije upućen zasto ona Prica tako tiho. Ni ja ne znam zašto je saputala. Trebalo je da pripremi sve goste na tu informaciju.

  35. mozda ga je izbacila,nema snimka odlasla,moramo ,hteli ili ne,da verujemo da je sam otisao,cudo i da je bio,normalni ne idu tamo

  36. Olja je gospođa kakvoj nema ravne, i sve što uradi stavljam ruku u vatru.

  37. cane je i došao da ispadne partibrejker 🙂
    Ali mogao je to da uradi na lepši način

  38. Емисија Утисак недеље је ок и тамо је све лепо замишљено, осим што је водитељка дрска и бахата. Прекида госте у пола речи, не да им да заврше мисао, морамо да слушамо њу, уместо госте који имају шта да кажу. Због Оље Бећковић престао сам да пратим емисију. Ако буде још оних који не дају да им она соли памет и напусте њен монолог, можда ће се нешто и променити. Нпр. да се доведе други водитељ!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.