Rasprava u studiju: Zoran Kostić Cane napustio "Utisak nedelje" (VIDEO) 1Foto: Nova

Frontmen Partibrejkersa, muzičar i pesnik Zoran Kostić Cane napustio je večeras emisiju „Utisak nedelje“, bez objašnjenja šta je konkretan razlog.

„Hvala što ste došli večeras ovde, iako me ne čujete“, rekla je voditelja Olja Bećković, nakon predstavljanja Kostića među večerašnjim gostima.

„Stvarno, čitam ti sa usana, kao da pričamo pred svima u poverenju“, odgovorio je Kostić Cane, na šta je Bećković odgovorila da „pričaju u poverenju“.

Frontmen Partibrejkersa je uzvratio Bećković da „može da se titluje“, prenosi Nova.rs.

Voditeljka je ponudila Kostiću da pređe da sedi na stolici koja je bliža njoj, kako bi je bolje čuo ili da „kupi apart za sluh“, na šta je on odgovorio da ga Bećković „napreže već“.

„Pa možete vi da se prebacite ovde (pokazujući na stolicu koja je bila bliža njoj). Da pričamo normalno je da vi počnete da se ponašate normalno i da ne vičete na nas s početka“, izjavila je Bećković.

„Šta?“, kratko je izjavio Kostić.

Nakon tog razgovora usledile su reklame, nakon kojih Kostić Cane više nije bio u studiju.

„Zoran Kostić Cane je napustio emisiju. Najiskrenije ne znam zašto je otišao i verujem da će biti prilike da nam on odgovori na to pitanje“, rekla je nakon toga voditeljka Olja Bećković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari