Ratko Božović: Dobra odluka ali ne očekujem posledice po Malog

Ostavite komentar


  1. Maki nije doktor ali je savršen, talentovan i navežban da sa svojom ekipom sklanja novac u of šor destinacije, da ga pere i vraća u legalne tokove, Vučić ga ne može pustiti niz vodu, taman su se razradili Krušik, BGD na vodi…

    1. Zato ce svi oni riknuti i Srbiju gurnuti u zivo blato u kome se ona ionako „patriotski“ nalazi zadnjih par decenija.

  2. Ni ja ne očekujem posledice po Malog, barem još ne. Nažalost.
    Ali svakako očekujem posledice po članove Odbora za profesionalnu etiku i rektorku Ivanku Popović. Najmanje što će biti je razvlačenje i posipanje blatom i pomijama po režimskim toaletoidima, a ne verujem ni da radikalske perjanice Martinović, Rističevič, Atlagić, Orlić, Đuka i drugi manji kalibri ostati mirni i propustiti priliku da stvar prokomentariđu na svoj poznati odvratni način!

  3. Da bi sociolog Ratko Bozovic bio u pravu, trebao bi S.Mali da se povuce sa polozaja ministra finansija u vladi Srbije. U suprotnom bi njegov glavni shef,A.Vucic bio odgovoran za svaku finansijsku malverzaciju koju doticni ucini. Mozda je zbog toga upravo i izabran.

  4. KRAJ DOKTORATU PLAGIJATU!?

    Kod većine akademskih građana sa doktoratom provejava mišljenje o doktoratu plagijatu ministra ljena ta;ka.Malog da je na kraju pobedila pravda nakon pet godina nemilosrdne borbe etički ispravnih ponašanja i ona druga neetička grupa, koja pošto poto htela je da promoviše ukradeni doktorat u doktorata časno i pošteno urađen. Na žalost tu se, bez potrebe i kompetencije stavio i predsednik Srbije, čime je narušio autoritet predsednika i ΛV kao pravnika, kako se hvali najboljeg studenta prava. Ovo sve nije trebalo i samozvanom doktoru Malom ni svemogućem i nekompetentnom za ocenu doktorate, gospodinu ΛV. On umesto podrške morao je da razreši Malog sa mesta ministra i da ga udalji iz SNS i politike. Nepostupanjem po kodeksu naneo je štetu i Malom i sebi i obrukao je kompletnu akademsku i građansku javnost, a ovako čovek bez ljudske etičnosti vodi jedno od važnih ministarstava, a još vuče repova sumnjivom kupovinom 24 stana u Bugarskoj i prebacivanje para na egzotičnim ostrvima. Takođe i rušenje Sava Male po sred crne noći je i njegovo delo ruku i mozga. Pored ovoga, Mali treba da se izini prof. Karapandži, Teodoroviću i celokupnoj poštenoj javnosti, na svu sreću, još postoji. Valjda na svemu ovome je stavljena tačka?!  Da potsetim: u Nemačkoj svojevremeno ministar odbrane podneo je ostavku i isteran iz vlade, jer je dokazan plagijat doktorat i to ne za pet godina, već veoma kratak period je bio potreban, rumunski premijer takođe je plagirao doktorat i najuren je iz vlade i više ime mu se ne pominje. iz ovoga i naši najodgovorniji treba da zaštite nauku i naučne radove, te i doktorate. U suprotnom BU će ići još niže na Šangajskoj listi univerziteta. Ne dopustimo to da nam se dešava ljudi moji..

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.