Razbijena vrata na ulazu u GO SNS u Pozarevcu

Vandalizam ili politički čin?

Ostavite komentar


  1. Pošto „DANAS“ očigledno neće ili neume, ovako se to radi….
    „Noćas, u ranim jutarnjim časovima, došlo je do terorističkog napada na glavni odbor SNS Požarevac.
    Nepoznati počinioci, teroristi, njih 372, potpuno su uništili prostorije gradskog odbora SNS, načinivši ogromnu materijalnu štetu. Od posledica vandalskog napada su oštećeni okolni objekti u ulici i dvadesetak automobila !
    Ekipa novinara koja se tu slučajno zatekla, njih 17, zabeležila je divljanje i tom prilikom su povređene iste one novinarke koje se u tim prilikama povređuju.
    Ceo događaj je opisao slučajni očevidac D. Vučićević, inače špic igrač srpskog novinarstva koji se uvek nađe u tako povoljnoj poziciji da zabije gol Đilasu, Jankoviću, Jeremiću i Obradoviću, tvrdeći da su lično rukovodili operacijom koju je posmatrao, (kao logistika) i onaj navodno udareni Borko.
    On je, vidno uzbuđen i ozlojeđen a pomalo i uvređen ceo događaj posmatrao sa svoje terase iz Beograda, dok su mu navedeni i onaj udareni Borko upućivali najgore uvrede!
    Istragom će se pozabaviti, kako navode pouzdani izvori, lično pretsednik i očekuje se da veliki broj Požarevljana bude po kratkom postupku (?) izvedeno pred poligraf i osuđeno !“

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.