Rebić: Jovanović je oštetio policijska vozila i bio drzak 1Vladimir Rebić Foto: Medija centar

Direktor policije Vladimir Rebić ispričao je nove detalje incidenta u kojem je kod restorana brze hrane „Pončo“ na Novom Beogradu učestvovao lider LDP-a Čedomir Jovanović.

Prema Rebićevim rečima, sve je počelo oko 21.35 sati, kada je Jovanović pozvao policiju i prijavio da su ga napale dve osobe, piše Nova.rs.

Ubrzo posle toga, usledio je novi poziv policiji, da je Čedomir Jovanović razbio izlog „Ponča“.

Rebić je u jutarnjem programu TV Prva rekao da je Jovanović bio drzak prema policajcima i da je tom prilikom oštetio službena vozila policije. Direktor policije kaže da je dosad saslušano 13 osoba.

Lider LDP Čedomir Jovanović napravio je incident ispred kioska brze hrane Pončo na Novom Beogradu, a alkotestiranjem je utvrđeno da je imao alkohol u krvi.

Svemu je navodno prethodio sukob sa navijačima Crvene zvezde okupljenih u grupu „Hijene“, a dan kasnije isplivao je snimak na kom se vidi kako policajci pokušavaju da obuzdaju Jovanovića dok šutira parkirane automobile i tetura se.

Lider LDP Čedomir Jovanović rekao je u emisiji „360 stepeni“ na N1 da su ga navijači u blizini njegovog stana napali i fizički i verbalno, kao i da je popio jednu čašu pića koje su mu donele komšije, „da se smiri“.

Direktor policije izjavio je danas i da nema nove informacije u vezi s požarom u fabrici namenske industrije „Sloboda“ u Čačku, koji se dogodio u noći između četvrtka i petka.

Kada je reč o tuči kod „Beton hale“ 22. Maja, Rebić je rekao da je deset osoba osumnjičeno za delo nasilničko ponašanje zbog učešća. „Protiv ostalih je pokrenut skraćeni prekršajni postupak, a jedan broj lica kažnjen je novčanom kaznom u rasponu od pet do 55 hiljada dinara. Lično sam nezadovoljan“, zaključio je Rebić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari