Rebić: Policija kontroliše situaciju, na demonstracijama oko 5.000 građana

Ostavite komentar


  1. Kontrolišete vi malo sutra… Ovo večeras je i mene kao navijača iznenadilo…

  2. Nakon onoga sto smo videli na ulicama gde policajci razbijaju glave studentima i omladini, sramotno je da se ovaj fikus uopste i obraca javnosti. Ovako nije tukla ni Miloseviceva bulumenta.

  3. Zasto ne ( iz) kontrolisete politicku mafiju koja razara drustvo. Narod ste nasli da mlatite, sram vas bilo.

  4. Rebicu ,OSTAVKA.Sta su vam krivi oni mladici na klupi u Pionirskom parku ,sto ste ih tako besomucno tukli pendrecima???

  5. Pa što ste onda izvodili 5000 policajaca u punoj ratnoj opremi ako je 5000 gradjana bilo?

  6. Oborili smo ih 05. oktobra 2000. a oni se vratili! Ovoga puta treba ih oterati tamo odakle im nema povratka!.

  7. Da ,,gospodine“ Rebicu, ta manja grupica ste bili vi u civilu koji ste doslo da napravite to sto ste napravili kako biste poceli da bijete narod. Svaka cast udbo.

  8. Pih mala jedna sacica…. samo napred brate Rebicu tako je i Milosevic pricao sto vise pricas sacica ce da raste.

  9. Čuj 5.000 blago vama, da nije bilo malo vise…ovaj Rebic glumi roba bez kicme i integriteta, SNS rob…i to je direktor policije, sram ga bilo

  10. Saznati i objaviti,imena navodnih policajaca u civilu(Danilovih ortaka),i adrese stanovanja,i svakom od njih pokucati na vrata i pitati ih za zdravlje.

  11. Policija kontoliše samo sebe, narod ne može. Zar to niste naučili još 2000. ?

  12. A da ste kao Vase kolege slucajno udarili anreja Vucica popili bi otkaz. Dragi policajci mislite o tome koga branite.

  13. Sram te bilo ološu, zapalili ste svoje rashodovana vozila i poslali ubačene elemente i huligane sa značkama da napadnu svoje kolege i izazovu njihovu reakciju, ti si prvo za ostavku pa posle za zatvor jer si najgora vrsta, kriminalac sa znackom

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.